FOTOGALERIE Fiul criminalului de la Perla vrea o pedeapsă mai aspră pentru tatăl lui. Îi cere 500.000 de euro despăgubire!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Cristian Vlădan, fiul criminalului de la Perla, Gheorghe Vlădan, îi cere tatălui său despăgubiri de 500.000 de euro pentru moartea mamei sale. Femeia a fost omorâtă de soţul ei în timpul masacrului din coafor, când opt oameni au fost împuşcaţi de acesta. 

Bogdan Vlădan îi cere 500.000 de euro tatălui său, care acum se află în închisoare. Banii ar reprezenta despăgubiri pentru moartea mamei sale, care a fost ucisă în timpul masacrului de la Perla, când Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni.

Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu Bogdan Cristian Vlădan!

Gheorghe Vlădan este autorul atacului armat din coaforul Perla. Acesta a împuşcat, în data de 5 martie 2012, opt persoane, unele fiind angajate ale salonului, iar altele clienţi.

Bărbatul a intrat în coafor cu pistolul în mână şi a împuşcat-o, iniţial, pe casiera salonului. Vlădan îl suspecta pe fratele acesteia că ar avea relaţii intime cu soţia sa, de asemenea, angajată a salonului.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

A doua persoană pe care criminalul a împuşcat-o a fost chiar soţia sa, Florina Vlădan, iar apoi, acesta a început să tragă la întâmplare. În urma incidentului, casiera şi soţia ucigaşului au murit.

Citeşte şi:

(FOTO/VIDEO) Secretele Florinei, vândute pe 1.000 de lei

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite