CUTREMUR ÎN POLIŢIE A treia propunere a ministrului Berca pentru şefia Poliţiei Capitalei este Lucian Guran, schimbat în 2011 din aceeaşi funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Vasile, şeful Poliţiei Capitalei, a fost demis din funcţie din cauza masacrului care a avut loc luni, la coaforul Perla, în urma cercetărilor efectuate de Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) şi de Ispectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

UPDATE ORA 13.35

Noua propunere a ministrului Berca pentru şefia Poliţiei Capitalei este Lucian Guran, schimbat în urmă cu un an din aceeaşi funcţie şi numit adjunct al şefului Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică al MAI, cu rang de subsecretar de stat.

Poliţistul criminal către soţia sa, înainte să o execute: "Am ceva pentru tine, vino să vezi ce am în buzunar."

UPDATE ORA 11.20

Gabriel Berca, ministrul de Interne, se bâlbâie pentru a treia oară într-o oră. După ce, în această dimineaţă, l-a schimbat pe Viorel Vasile din funcţia de şef al Poliţiei Capitalei şi l-a numit interimar pe Nicolae Marinescu, şi-a dat seama că nici acesta nu este potrivit. Schimbarea s-a produs după ce întreaga mass-media a vuit că Marinescu este chiar cel care a semnat actele pentru obţinerea permisului de portarmă al poliţistului criminal Gheorghe Vlădan.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu


EXCLUSIV Poliţistul-criminal a distrus o familie de tineri. Femeia, împuşcată de Vlădan, şi soţul ei lucrează tot în Poliţie

Astfel, Berca l-a anunţat drept nou interimar la Poliţia Municipiului Bucureşti pe Gheorghe Dumitru, adjunct la Poliţia Capitalei. Potrivit Mediafax, nici această variantă nu a fost agreată, drept urmare a apărut a treia soluţie: Lucian Guran, numit în martie anul trecut în funcţia de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administaţiei şi Internelor, în locul lui Ioan Nicolae Căbulea, numit la conducerea IPJ Alba.

Chestorul principal de poliţie, Lucian Guran, a fost numit şef al Poliţiei Capitalei în 15 decembrie 2009, funcţie pe care a ocupat-o după ce, din 12 februarie 2004, a fost adjunct al şefului instituţiei. Anterior, Lucian Guran a fost şeful Serviciului Omoruri (2000 - 2004), iar din 1985 a îndeplinit funcţii executive pe linie de judiciar în cadrul Poliţiei Capitalei.

Citeşte AICI ce funcţie a avut fiul asasinului în TNL şi detalii despre cariera sa sportivă!

„Am luat această decizie pe care o cunoaşteţi, în această dimineaţă, pentru că, în mod normal, eu ieri tebuia să am toată radiografia situaţiei nefericite şi regretabile întâmplate în Capitală. Mai departe, continuitatea este asigurată de Poliţia Capitalei. Ţin să vă anunţ pe această cale că, după şedinţa Parlamentului, voi merge la minister şi voi face un lucru absolut firesc, acela ca domnul Lucian Guran să se întoarcă la Poliţia Capitalei, pentru că dânsul a fost detaşat la minister", a declarat Berca pentru Mediafax la sosirea la Parlament, pentru şedinţa plenului reunit programată pentru ora 11.00 în care preşedintele Traian Băsescu va prezenta un mesaj pe teme de politică internă.

image
image
image

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu Bogdan Cristian Vlădan!

În acest moment, Gheorghe Dumitru este şeful interimar al Poliţiei Capitalei. El a fost numit la mai puţin de o oră după ce în fruntea Poliţiei Capitalei a fost pus Nicolae Marinescu. Schimbarea vine ca o încercare de a evita stricarea imaginii instituţiei, întrucât Marinescu este tocmai cel care a semnat actele pentru permisul de portarmă.

Nicolae Marinescu este fostul şef al Serviciului Arme şi Muniţii. Acesta a fost numit interimar al Poliţiei Capitalei de către ministrul Berca, iar, după mai puţin de 50 de minute, a fost schimbat cu Dumitru Gheorghe.

Chestorul Viorel Vasile a fost demis din funcţie de către ministrul Berca, în urma asasinatului de luni, de la coaforul Perla, când poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt persoane, dintre care două au murit. Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul deschis de soţia sa, Florina.

Oficiali din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor au confirmat, pentru MEDIAFAX, că Vasile Viorel a fost schimbat de la conducerea Poliţiei Capitalei, prin ordin al ministrului de Interne, Gabriel Berca.

Ancheta începută de MAI şi de IGPR a vizat mai multe structuri care se ocupă de siguranţa publică, în special poliţiştii de la Secţia 14, acolo unde soţia criminalului, Florina Vlădan, a depus o plângere în care declara că soţul ei deţine o armă şi că o ameninţă constant cu moartea. Vezi AICI fotografii cu soţia criminalului Gheorghe Vlădan, care a murit după ce a fost împuşcată în cap!


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul polițistului ucigaș!

Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo / foto: Petrică Tănase

Agenţii de la Secţia 14 sunt acuzaţi că nu au soluţionat aşa cum ar fi trebuit plângerea depusă de soţia ucigaşului şi că singurul lucru pe care l-au făcut a fost să-l someze, prin telefon, pe Gheorghe Vlădan să se prezinte la secţie, însă nu în aceeași zi.

Autorului atacului armat de la un salon de cosmetică din Dorobanţi, Gheorghe Vlădan, a fost arestat preventiv, marţi seară, pe o perioadă de 29 de zile, pentru omor calificat şi deosebit de grav, dar și pentru tentativă de omor.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea fiului cu tatăl-criminal!

Bogdan Cristian Vlădan, fiul poliţistului crimina, dus la audieri

Acesta a tras 11 gloanţe cu un pistol Glock de nouă milimetri cu încărcător de 19, ucigând-o pe soţia sa şi pe casiera de la coafor.De asemenea,  el a rănit alte şase persoane.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea dintre fiu şi tatăl-criminal!

Poliţistul criminal Gheorghe Vlădan a ieşit acoperit pe cap de la audieri

Poliţistul Gheorghe Vlădan era şofer la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament „Dr. N. Kretzulescu“, policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, anterior el fiind angajat ca şofer la MAI.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite