Românii, indignaţi de faptele criminalului din coafor: "un ucigaş nemilos care-şi face dreptate fără să-i pese de nimic", "acest criminal să crape în puşcărie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul Gheorghe Vlădan a avut nevoie de numai şase minute pentru a produce tragedia de la coaforul Perla din centrul Bucureştiului. În urma gloanţelor a rămas multă suferinţa. Oamenii sunt înfuriaţi de crimele agentului. Tu ce părere ai?

Iată câteva dintre comentariile cititorilor:

Parakimomenos se întreabă: Oare care o fi ţara(regiunea geografică) în care se întâmplă cele mai multe evenimente marcate de violenţa armată??? Oare de ce se încearcă cu disperare, impunerea cu forţă sau cu viclenie a eurocentrismului, ca model în toată lumea?? Oare cine deţine o adevărată maşinărie de fabricat violenţa, denaturând sensul teatrului??? Oare cine a desfiinţat legea moralei, legea conştiinţei şi şi-a facut lege după propriile pofte şi interese?? Oare de ce se duce o campanie de degradare a relaţiilor dintre oameni, a moralităţii prin media, cu mizerii care sunt prezentate ca dorinţă a publicului???? Oare de ce omul modern fără morală, fără rădăcini, nu mai vede Adevărul, Dreptatea, Dragostea şi preferă opusul acestora : minciuna, violenţa, desfrâul, lăcomia???

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia lui, în perioada în care au trăit o poveste de dragoste extraordinară!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Citeşte AICI ce funcţie a avut fiul asasinului în TNL şi detalii despre cariera sa sportivă!

Stan Păţitu: De ce şi-a ieşit din minţi poliţistul ? Poate nu aveţi idee de ce este capabilă o femeie când i se urcă la cap, intrigi, bârfe ...... şi cu atatea moşteniri de împărţit în caz de divorţ, inclusiv creditul la bancă, nu-ţi mai rămâne decât frânghia să te spânzuri. Nu-mi mai trebuie la ..... 10 Km de depărtare!



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea fiului cu tatăl-criminal!

Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul deschis de soţia sa, Florina.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Bogdan Cristian Vlădan, fiul poliţistului crimina, dus la audieri

Bingo: Cazul e simplu. Un ucigaş nemilos care-şi face dreptate fără să-i pese de nimic ia viaţa unor oameni şi răneşte încă câţiva. Subit nu-şi mai aminteşte nimic(ca să vezi...). În plus va fi apărat de un avocat şi în condiţiile justiţiei noastre, ori îl scoate nebun ( deci nu răspunde de ce a făcut), ori o să ia 15 ani şi, în condiţiile în care o să compună o poezie şi se va comporta exemplar, la 60 de ani e liber ca pasărea cerului....parcă văd că după ce se liniştesc apele(adica lumea să uite ce a făcut) pedeapsa îi va fi micşorată....pentru aşa ceva corect e să fie împuşcat, dar pentru că nu se poate, pedeapsa pe viaţă e cea mai convenabilă...Aşa să ne ajute Dumnezeu, acest criminal să crape în puşcărie!



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea dintre fiu şi tatăl-criminal!

Poliţistul criminal Gheorghe Vlădan a ieşit acoperit pe cap de la audieri

Mougli: Sunt imagini frumoase. Păcat că sunt rare.

Maria și Gheorghe Neagu sunt ultimele rude în viață ale Florinei Vlădan, femeia ucisă luni seară de soțul său în salonul de coafură din zona Perla din București. Cei doi spun că Gheorghe Vlădan era afemeiat, iar pe soția lui o viola și o bătea.

Poliţistul criminal către soţia sa, înainte să o execute: "Am ceva pentru tine, vino să vezi ce am în buzunar."

Așa cum reiese și din declarația de avere a ucigașului, în familie existau și două moșteniri, pe numele soției, aflate în Prahova. Este vorba despre o casă și un teren agricol, de patru hectare, situate în satul Hăbud din comuna Șirna.

Reporterii "Adevărul" au vizitat casa ultimelor rude ale Florinei rămase în viaţă, Maria şi Gheorghe Neagu. Aceştia le-au arătat poze cu cuplul Vlădan din diverse perioade ale vieţii. 

Click pe poze pentru fotogalerie!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Părinții Florinei au murit, ultimul dintre ei chiar anul trecut, iar de casă și de teren au grijă Maria și Gheorghe Neagu, mătușa și unchiul Florinei.

Gheorghe Vlădan şi-a cerut astăzi scuze fiului său, după ce i-a ucis cu bestialitate mama, pe Florina. Pe lângă aceasta, bărbatul a mai omorât o femeie, colegă de serviciu cu fosta sa soţie. Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul deschis de soţia sa, Florina.

Alte şase persoane au fost împuşcate, dar au scăpat cu viaţă. „Îmi pare rău“, i-a spus criminalul fiului său. Acesta din urmă a mai declarat că tatăl său i-ar fi mărturisit: „Vă iubesc şi pe tine, şi pe mama“. Poliţistul criminal către soţia sa, înainte să o execute: "Am ceva pentru tine, vino să vezi ce am în buzunar."



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea dintre fiu şi tatăl-criminal!

Întâlnirea dintre cei doi s-au întâlnit astăzi la audieri, unde poliţistul a fost adus încătuşat. Pentru a se feri de jurnalişti, Gheorghe Vlădan şi-a pus pe cap o haină. Vezi AICI fotografii cu soţia criminalului Gheorghe Vlădan, care a murit după ce a fost împuşcată în cap!

Despre fiul său, Bogdan Cristian Vlădan, se ştie este un tânăr politician, vicepreședintele TNL Sector 2, au confirmat surse din cadrul PNL. În prezent, tânărul studiază Administrația Publică la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Băiatul are 24 de ani și a intrat în politică încă din 2007.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea fiului cu tatăl-criminal!

Fiul polițistului ucigaș este o fire sportivă, potrivit profilului său de Facebook. Cristian Bogdan a scris pe pagina sa personală că practică judo de la vârsta de 10 ani și că acest sport reprezintă un mod de viață pentru el.


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul polițistului ucigaș!

De asemenea, tânărul se declară adeptul faptelor, și nu al vorbelor: „Pentru aceia dintre voi care cred că o situație mai bună a țării se va face prin proteste pașnice și civilizate, amintiți-vă că, pentru schimbări majore, trebuie să luptăm. Nicăieri în lumea asta nu s-au produs schimbări doar prin proteste pașnice, istoria ne reamintește. Revoluționarii din 1989 nu au răsturnat un regim dicatorial prin metode pașnice. Schimbările se produc cu FAPTE nu cu VORBE!“

Poliţistul criminal Gheorghe Vlădan a ieşit acoperit pe cap de la audieri Bogdan Cristian Vlădan, fiul poliţistului crimina, dus la audieri Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo / foto: Petrică Tănase

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite