FOTOGALERIE Ce nu s-a văzut la înmormântarea Florinei Vlădan, executată de soţul-poliţist, în coaforul groazei. Fiul ei a încremenit lângă sicriu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o sută de oameni. Rude, prieteni sau străini. Toţi răpuşi de suferinţă. Acesta a fost, pe scurt, tabloul unei înmormântări care a zguduit tot satul Hăbud, judeţul Prahova, locul de naştere al Florinei Vlădan. Femeia a fost împuşcată, pe 5 martie, de soţul ei, poliţistul Gheorghe Vlădan.

Tragedia care a îngrozit o ţară întreagă a continuat, joi, cu un nou episod. După masacrul de la începutul săptămânii din coaforul Perla din Bucureşti, când opt oameni au fost împuşcaţi de poliţistul Gheorghe Vlădan, ziua de ieri a fost cea mai grea pentru rudele celor două femei care au murit. Florina Vlădan (47 de ani), coafeză la salonul Perla, şi colega ei, Mariana Bendre (42 de ani), casieră, au fost conduse pe ultimul drum de cei apropiaţi. Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor casierei! 



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul Florinei Vlădan, înconjurat de prietenii din echipa de judo!

Imagini cutremurătoare de la înmormântarea Florinei, coafeza împuşcată de soţul ei, poliţistul Gheorghe Vlădan

Nevasta criminalului, Florina, a fost înmormântată în cimitirul din satul Hăbud, judeţul Prahova, localitatea ei natală. Slujba a fost oficiată de doi preoţi, unul din Capitalăşi celălalt din Hăbud. În Bucureşti, la Cimitirul Militar Ghencea, alte câteva zeci de suflete plângeau pe sicriul Marianei, femeia care a fost executată de poliţistul-criminal cu trei focuri de armă. Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010! şi Cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul Florinei Vlădan, îngenunchiat de durere lângă sicriul mamei lui!

Răpus de tragedia din familia sa, Bogdan Vlădan, fiul Florinei, a fost înconjurat în permanenţă de prieteni şi de rude. Tânărul nu s-a putut dezlipi de sicriul mamei lui, a plâns ore în şir, ascunzându-şi aproape în permanenţă privirea sub ochelarii de soare. Pentru a-l feri de jurnalişti, prietenii lui, care l-au însoţit de la Bucureşti, s-au luat chiar la ceartă şi s-au îmbrâncit cu ziariştii. De altfel, cei şapte amici, membri ai echipei de judo din care face parte şi Bogdan, au venit la înmormântare special ca să nu-i lase pe jurnalişti să se apropie de biserică. „I-au dat unui băiat peste aparatele de filmat şi l-au lovit în burtă, până când acesta a căzut la pământ", a povestit un martor. Citeşte AICI cum a avut loc masacrul de la coafor!



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Bogdan Vlădan cum îşi jeleşte mama!

Bogdan Cristian Vlădan a aruncat flori peste sicriul mamei sale
image

După înmormântare, spiritele s-au liniştit. Prietenii lui Bogdan nu s-au mai luat de jurnalişti. Suferinţa tânărului, însă, continuă. În timp ce pe mama sa a condus-o la groapă, băiatul asistă acum la judecata tatălui său, arestat preventiv. Gheorghe Vlădan este anchetat pentru că a împuşcat opt oameni, dintre care doi au murit, iar ceilalâţi şase au fost spitalizaţi.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Citește și:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite