FOTOGALERIE Aventuri cu paraşuta şi trucuri inedite de circ, doar două dintre surprizele din acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii, sau cei care se află în vizită în acest sfârşit de săptămână în Capitală, sunt asaltaţi cu tot felul de evenimente, de la târguri de pâine şi roşii, până târguri de armament, sau de la salturi cu paraşuta, până la concerte şi spectacole de circ.

Începând din această seară, până duminică seară, distracţia este cuvântul de ordine în Capitală. Dacă sunteţi singur acasă în acest weekend, cu siguranţă nu vă veţi plictisi. Târgul de Arme Expomil, de la Romexpo, Carnexpo, de la Romaero, Târgul de Pâine, Festivalul Berii, Târgul de Roşii şi Festivalul Internaţional de Circ sunt doar câteva dintre evenimentele care se desfăşoară în Bucureşti.

Diseară (vineri 23 septembrie)

- De la ora 17.00, la Arenele Romane, Class, Alexandra Stan, Antonia, Deepside Deejays, Nick Kamarera şi Mike Diamondz, Lucky Man Project vor concerta pentru salvarea unui băieţel de trei ani. Vezi care este povestea megaconcertului, AICI.

- Până la ora 19.00 mai puteţi prinde un salt cu paraşuta la Aerodromul din Clinceni. Vezi cât te costă un salt cu paraşuta de la 4.500 de metri, AICI.

- De la ora 19.00 sunteţi aşteptaţi, în Grădina Uranus, la o petrecere balcanicăcu dansatoare din buric şi tarafuri din trei ţări. Invitaţia este valabilă şi pentru sâmbătă, de la ora 18.00. Ce alte suprize te aşteaptă la Grădina Uranus, AICI.

- Cei care vor să meargă la film, pot alege primul cinematograf cu canapele din piele, care s-a deschis astăzi la Băneasa Shopping City. Sălile de spectacol au ecrane moderne şi instalaţii de sonorizare de înaltă clasă. Vezi AICI câte locuri are noul cinematograf din Băneasa.

-Trageri cu arcul, escaladarea unor clădiri, jocuri de tenis, proiectate pe cel mai mare ecran din România - magazinul Cocor, jocuri cu Wii pe singura faţadă fără geamuri din Centrul Vechi al Capitalei. Veţi avea parte de caricaturi cu Horaţiu Malaele, degustări de brânzeturi, vin şi trabuce, dar şi de un panou de certcetare, asortat cu putin Enduro, de Ziua Naţională a Pasiunilor. Vezi AICI, în câte localuri se sărbătoreşte.

- De la ora 18.00, în Parcul Moghioroş din sectorul 6, au loc Serbările Toamnei. Vezi AICI, cu ce te aşteaptă toamna în Parcul din Drumul Taberei.

Sâmbătă (24 septembrie)

Mâine, programul este foarte încărcat.

-De dimineaţă, de la ora 8.00, începe Târgul de Toamnă în Piaţa Chilia Veche, din sectorul 6, „Din câmp, direct pe masa ta!“. Vezi AICI cât durează târgul.

- De la ora 8.30, dacă aţi ratat vineri, puteţi face un „test de adrenalină“ la Aerodromul din Clinceni.


CLICK PENTRU IMAGINI SPECTACULOASE DIN TIMPUL SALTURILOR DE LA CLINCENI


- Dacă poftiţi ceva mai uşor, pe la prânz, vă puteţi pierde printre aromele de pâine proapătă din Parcul Naţional, unde are loc Târgul de Pâine. Vezi cine vine la târg, AICI.

- Tot pentru cei care sunt mai matinali, de la ora 10.00, în Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, bucureştenii sunt aşteptaţi să serbeze Festivalului Roşiei de Izbiceni, în cadrul celei de-a 66 ediţii a Târgului Naţional al Produselor Ecologice, Tradiţionale şi Naturale. Cei mai vestiţi legumicultori din „Ţara Oltului de Jos”, ţăranii din Izbiceni, Scârişoara, vor aduce cele mai frumoase legume la târg. În debutul festivalului, vor şi spălate, curăţate şi decojite 100 de kilograme de roşii ce vor fi puse în cazan de trei vedre. Când vor face ţăranii din Oltenia bulion, AICI.

- După-amiază, până la ora 16.00, puteţi da o tură la Romexpo, unde se desfăşoară Tâgul de tehnică militară Expomil, unde poţi vedea bila care stinge incendii cu explozibil. Vezi cum acţionează bila, AICI.

Salturi cu parașuta pentru amatori la Clinceni Foto: Marian Vilău
image
Salturi cu paraşuta pentru amatori la Clinceni



- Dacă aveţi copii, puteţi să-i duceţi la circ! Între orele 10.00 şi 18.00, în Parcul Drumul Taberei, au loc reprezentaţiile Circului Naţional din Ucraina, iar în Parcul Titan, cele ale Circului Scott din Suedia. După ora 15.00 puteţi urmări spectacolul „Destinul Dacilor“, al Circului Globus, la sediul din Aleea Circului. Vezi cu ce spectacole te aşteaptă fiecare circ, AICI.

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea imagini din spectacolele celor trei circuri



- Până la ora 18.00, puteţi merge până la Romaero Băneasa, la Carnexpo, ca să gustaţi salamul cu gust de coniac sau şampanie.

- Iubitorii de teatru pot merge până la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, unde se joacă până la ora 19.50 piesa de teatru „Fantoma, dragostea mea“ de Noel Coward, iar între orele 20.00 şi 22.30, „A douăsprezecea noapte“, de William Shakespeare. Vezi AICI care este programul complet al sărbătorii de la Palatele Brâncoveneşti.

- Petrecăreţii nu trebuie să rateze Festivalul Berii din Parcul Tineretului. Aici, atmosfera este animată, de la ora 20.00, de formaţii precum Spitalul de Urgenţă, Şuie Paparude şi Karpaten Show. Curioşii şi gurmanzii vor putea degusta aici diferite sortimente de mâncare nemţească, pregătite ca la carte, dar şi o mulţime de tipuri de bere produse în Germania. Weismainer, Uerige, Leikeim, Monchshof, Kapuziner, Hacker-Pschorr, Maisel Weisse, Krombacher, AnkerBrau, Paulaner, Bernard, Kozel sunt doar o parte dintre mărcile de bere puse la dispoziţia bucureştenilor. Ce bucate te aşteaptă la Festivalul Berii, AICI.

- De la ora 18.00, în Parcul Moghioroş din sectorul 6, au loc Serbările Toamnei. Vezi AICI, cu ce te aşteaptă toamna în Parcul din Drumul Taberei.

Duminică (25 septembrie)

image
Festivalul Internaţional de Artă a Circului

În ultima zi a weekend-ului, petrecerea continuă. Pe lângă spectacolele de circ, Festivalul Berii, Târgul Expomil, Festivalul Roşiei, Târgul Pâinii, Serbările  Toamnei din sectorul 6, salturile cu paraşuta, de care v-aţi putut bucura şi vineri, şi sâmbătă, duminică seară, la Palatele Brâncoveneşti din Mogoşoaia, vă aşteaptă un recital Felicia Filip. Vezi AICI de la ce oră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite