FOTOGALERIE/VIDEO S-a deschis primul cinematograf cu canapele de piele, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

LUX Sălile de spectacol au ecrane moderne şi instalaţii de sonorizare de înaltă clasă.Cinematograful se află în zona comercială Băneasa din nordul Capitalei, este construit pe două etaje şi dispune de 13 săli de vizionare cu o capacitate totală de 2.600 de locuri.

Astăzi, s-a deschis în Băneasa, cinematograful care se află în topul sălilor de cinema cu cele mai scumpe tehnologii din România rămâne IMAX, aflat în cartierul Cotroceni. Potrivit reprezentanţilor Cinema City, avantajele oferite de proiecţia IMAX sunt calitatea superioară a vizionării 3D şi păstrarea unui unghi de vizionare optim, indiferent de poziţionarea în sală.

Grand Cinema Digiplex este dotat cu 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe extinse de proiecţie 3D, cu unghiuri perfecte de vizibilitate. Cele mai moderne săli sunt de departe sălile VIP Grand Studios, cu o capacitate de 40 de locuri fiecare. Construcţia acestor săli oferă un concept nou în România, fiind dotate cu mai multe canapele din piele, care înlocuiesc scaunele clasice.



Servicii în timpul vizionării

Pentru a te face să te simţi ca acasă, cei care au proiectat aceste săli s-au gândit la toate detaliile, iar lângă canapele sunt veioze şi clienţii beneficiază de diferite servicii, precum Wi-Fi gratuit. Spectatorii posibilitatea de a comanda produse în timpul vizionării filmelor. „Acest cinematograf este extraordinar pentru comunitate, credem că proiectul va deschide calea pentru viitorul industriei cinematografiei", a spus Ali Ergun Ergen, CEO Băneasa Developments.

Investiţia totală în acest nou cinematograf se ridică la 19 milioane de euro, iar suprafaţa sa este de 14.000 de metri pătraţi oferă peste 2.600 de locuri de vizionare. Cinematograful amplasat în zona comercială Băneasa din nordul Capitalei pune la dispoziţie servicii premium, dar şi servicii accesibile tuturor oamenilor.

Grand Cinema Digiplex
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite