Ministrul Berca voia să pună şef interimar la Poliţia Capitalei un comisar „de bani gata“, dar s-a hotărât pentru unul mai sărac-Lucian Guran. Vezi averea celor doi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locţiitorul chestorului Vasile Viorel, demis în urma masacrului provocat de agentul Gheorghe Vlădan, a fost numit în primă fază la conducerea Poliţiei Capitalei. Ulterior Guran Lucian i-a luat locul.

Noul interimar pus la şefia Poliţiei Capitalei, Guran Lucian Florin, demis în 2011 din aceeaşi funcţie, are o avere mai mică decât a celălalt candidat din această dimineaţă, Gheorghe Dumitru. Potrivit declaraţiei de avere din cinci aprilie 2011, familia Guran are un imobil de 48 de metri pătraţi în Bucureşti, un automobil marca Ford şi un venit total de 123.519 lei anual. Soţia demnitarului este contabiă în cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti şi are un câştig lunar de 2459 de lei. Lucian Guran are un salariu net de 7833 de lei.

Potrivit declaraţiei de avere, comisarul şef Gheorghe Dumitru deţine  trei terenuri în comuna Jilava şi unul în Stăneşti, Giurgiu. De asemenea, pe nume lui figurează şi patru imobile, trei tot în Jilava şi unul în Bucureşti. Dumitru are un salariu de 7.500 de lei pe lună şi conduce un autoturism Skoda Tour. Majoritatea bunurilor sunt moştenite.

De asemenea, oficialul are şi datorii: respectiv o ipotecă pe apartamentul din Capitală, în valoare de 16.000 de lei, o ipotecă de 19.000 de euro pentru una dintre casele din Jilava, 6.850 de euro reprezentând un credit luat de la Raiffeisen, şi unul de 45.000 de lei de la BCR.

În declaraţia de interese se stipulează că Gheorghe Dumitru este acţionar şi la firma Anticoroziv SA şi face parte din Consiliul Naţional al Poliţiştilor.
Din 2005 până în 2009, Dumitru a fost director al Direcţiei Arme Explozivi şi Substanţe Toxice.

În perioada 2002-2005 a fost şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Chestorul Viorel Vasile a fost demis din funcţie de către ministrul Berca, în urma asasinatului de luni, de la coaforul Perla, când poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt persoane, dintre care două au murit. Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul deschis de soţia sa, Florina.

Oficiali din Ministerul Administraţiei şi Internelor au confirmat, pentru MEDIAFAX, că Vasile Viorel a fost schimbat de la conducerea Poliţiei Capitalei, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca.

Ancheta începută de MAI şi de IGPR a vizat mai multe structuri care se ocupă de siguranţa publică, în special poliţiştii de la Secţia 14, acolo unde soţia criminalului, Florina Vlădan, a depus o plângere în care declara că soţul ei deţine o armă şi că o ameninţă constant cu moartea. Vezi AICI fotografii cu soţia criminalului Gheorghe Vlădan, care a murit după ce a fost împuşcată în cap!


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul polițistului ucigaș!

Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo / foto: Petrică Tănase

Agenţii de la Secţia 14 sunt acuzaţi că nu au soluţionat aşa cum ar fi trebuit plângerea depusă de soţia ucigaşului şi că singurul lucru pe care l-au făcut, a fost să-l someze, prin telefon, pe Gheorghe Vlădan să se prezinte la secţie, însă nu în acea zi.

Autorului atacului armat de la un salon de cosmetică din Dorobanţi, Gheorghe Vlădan, a fost arestat preventiv, marţi seară, pe o perioadă 29 de zile, petnru omor calificat şi deosebit de grav şi de tentativă la această faptă.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea fiului cu tatăl-criminal!

Bogdan Cristian Vlădan, fiul poliţistului crimina, dus la audieri

Acesta a tras 11 gloanţe cu un pistol Glock de nouă milimetri cu încărcător de 19, ucigând-o pe soţia sa şi pe casiera de la coafor şi rănind alte şase persoane.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea dintre fiu şi tatăl-criminal!

Poliţistul criminal Gheorghe Vlădan a ieşit acoperit pe cap de la audieri

Poliţistul Gheorghe Vlădan lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu - Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, anterior el fiind angajat ca şofer la MAI.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite