FOTOGALERIE Cum se distrează Gabi Firea şi Florentin Pandele în luna de miere? Vezi imagini inedite din vacanţa de lux a celor doi în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După nunta de weekendul trecut de la Palatul Știrbey, au apărut și primele fotografii cu cei doi îndrăgostiți care se relaxează pe plajele de pe malul Mediteranei, un adevărat paradis al turismului.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Firea şi-a dat jos jartiera la nunta cu primarul Pandele. Vezi aici cele mai tari poze puse pe Facebook de mire!

Controversele din spatele celor doi „însurăței“. Vezi scandalurile în care au fost implicați Pandele și Gabriela Firea

FOTOGALERIE Nuntă la Palatul Stirbey: Cum se pregătesc Gabriela Vrânceanu-Firea și Florentin Pandele pentru nuntă

Gabriela Firea îşi doreşte o fetiţă: "Aş vrea s-o cheme Floriana-Răsvana!"

Imediat după nunta din București, vedeta de televiziune, Gabriela Vrânceanu-Firea și primarul din Voluntari, Florentin Pandele au plecat în luna de miere pe însoritele plaje ale Turciei.

Gigi Becali va fi naș la nunta Gabrielei Vrânceanu Firea cu Florentin Pandele. Mirii vor avea tort în formă de vapor

„Prima zi din „luna“ de miere, la plajă, în Antalya. Mai e o zi până la aniversarea Albinutzei...mulțumim tututor celor care ne-au transmis gândurile lor bune, după nunta noastră...Le întoarcem înzecit“, au scris cei doi miri pe pagina de Facebook. Albinutza așa cum o alintă Florentin Pandele pe noua sa soție a împlinit pe 13 iulie, vârsta de 39 de ani și a primit un tort cadou în formă de inimă din partea hotelului unde sunt cazați.

O altă imagine îi înfățișează pe cei doi în centrul Belekului unde au sărbătorit ziua de naștere a Gabrielei.  „ Am prins și o pană de curent, dar s-a remediat rapid. Fântâna arteziană era superbă, înălța apa în ritmul muzicii clasice...“, au mai povestit mirii.

image
image
image

Fotografii: Facebook

CLICK PE FOTOGRAFII SAU AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU LUNA DE MIERE A CELOR DOI ÎNDRĂGOSTIȚI

EXCLUSIV Ce salariu a câştigat Gabriela Firea de la Antene anul trecut. Vezi aici toată averea vedetei

Îndrăgostiții Pandele-Gabriela Firea au avut parte de mai multe incidente televizate. Vezi cum au reacționat

Cei doi se află într-o zonă turistică din Turcia cunoscută drept una dintre cele mai luxoase. Regiunea are 36 de hoteluri de 5 stele, case de vacanță de primă-clasă, saloane cosmetice, săli de fitness și terenuri de tenis și golf.

În schimb, Antalya este numită capitala turismului din Turcia, un oraș transformat într-un centru cultural și turistic, cu centrul vechi rustic al orașului în care clădirile istorice sunt protejate cât și prin vestigiile arhitecturale.

 

image

Click pe fotografii pentru FOTOGALERIA de la nunta Gabrielei cu Florentin Pandele

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite