EXCLUSIV Ce salariu a câştigat Gabriela Firea de la Antene anul trecut. Vezi aici toată averea vedetei FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentin Pandele n-a pus mâna doar pe o soţie frumoasă, de carieră şi cu 11 ani mai tânără, ci şi mult mai bogată. Potrivit declaraţiei de avere a primarului oraşului Voluntari, Gabriela Firea a venit în căsnicie cu o casă, o maşină de lux, bijuterii, tablouri şi conturi „grase", dar şi cu un salariu de 17 ori mai mare decât al lui.

După ce anul trecut, în septembrie, s-au cununat civil şi religios într-un cadru restrâns, Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele şi-au reînnoit jurămintele, sâmbăta trecută.

Ei au făcut o nuntă mare, cu peste 500 de invitaţi, la Palatul Ştirbey Vodă şi, demn de menţionat, petrecerea a fost fără dar. Nu-i, însă, de mirare că soţii n-au nevoie de sprijinul financiar al apropiaţilor, fiindcă mireasa are o zestre serioasă.

Detalii despre cât de bogată e proaspăta sa soţie a dat chiar primarul comunei Voluntari în declaraţia de avere postată în urmă cu două săptămâni pe site-ul oficial al instituţiei.

Declaraţia poate fi consultată AICI

Salariu de vedetă şi business-uri prospere

La rubrica venituri salariale în 2010, Gabriela Firea a menţionat 540.647 lei (n.r.- aproximativ 45.000 de lei pe lună). Cel mai mare salariu l-a luat de la Antena 3, unde realizează emisiunea „Ştirea Zilei": 204.580 lei, în baza unui contract de drepturi de autor.

Click pe fotografii pentru a vedea ce poze şi-a pus pe Facebook primarul Pandele, imediat după nuntă

image

Citeşte şi
Cum s-au pregătit Gabi Firea şi Florentin Pandele pentru nuntă

Controversele din spatele celor doi „însurăței". Vezi scandalurile în care au fost implicați Pandele și Gabriela Firea

Îndrăgostiții Pandele-Gabriela Firea au avut parte de mai multe incidente televizate. Vezi cum au reacționat

Ca directoare a revistei „Săptămâna financiară" a încasat 181.518 lei, iar ca directoare generală la SC Media Casa Press, firma care editează publicaţiile „Financiarul" şi „Felicia", alţi 154.549 de lei. Pe lângă aceste venituri, ea a mai luat 549.878 de lei din dividende la firma SC Tudor Imob Media SRL, unde este unic acţionar.

Comparativ, Florentin Pandele are un singur salariu, cel de primar, din care a câştigat 30.498 lei, de 17 ori mai puţin ca soţia.

Bijuterii, tablouri şi un Mercedes nou-nouţ

În timp ce primarul nu deţine nicio maşină şi nici bijuterii, Gabriela Firea are bijuterii de aur şi platină în valoare de 100.000 de euro, precum şi o colecţie de tablouri de 80.000 de euro. În plus, anul trecut, ea şi-a cumpărat şi un Mercedes Benz.

Şi la capitolul conturi, vedeta Antenei 3 îşi întrece soţul: are echivalentul a 275.000 de euro în 11 depozite în lei, euro sau dolari, pe numele ei sau al fiului. Pandele nu a menţionat niciun cont. Mai mult, ea are de luat înapoi 75.000 de euro de la trei prietene, cărora le-a împrumutat bani.

Gabriela Firea are, însă, şi două credite, în valoare de 330.000 de euro.

El cu terenuri intravilane, ea cu păduri

La capitolul imobiliare, Gabriela Firea şi Florentin Pandele au fiecare câte o casă de locuit, de 200, respectiv 240 mp. Ea mai deţine două parcele de pădure de 2.300 mp şi un teren intravilan de 549,38 mp, împreună cu fiul.

Primarul are, în schimb, trei terenuri intravilane la Sineşti şi Petrăchioaia, de 3.740 mp, şi un alt teren extravilan, de 60.000 mp.

Au plecat în Turcia, în luna de miere

Cei doi se află, de ieri, în luna de miere în Turcia, dar au răspuns solicitării "Adevărul" de a comenta pe tema averii.

Astfel, întrebat cum se simte ca soţia să aibă un salariu mult mai mare, Florentin Pandele a declarat: „Am ştiut acest lucru de la bun început, de la cununia de anul trecut. Toată lumea ştie că primarii, prefecţii, miniştrii, demnitarii români în general, sunt plătiţi prost, sub media europeană. În mediul privat, răsplata este pe măsura responsabilităţii. Gabi este şi realizatorul unei emisiuni de televiziune, şi directorul a trei publicaţii, şi este firesc să fie plătită în consecinţă".

„După ce suferi o pierdere atât de grea şi de importantă, aşa cum a fost dispariţia soţului meu Răsvan, anul trecut, vezi viaţa altfel. Aspectul material devine neimportant. Florin îmi demonstrează în fiecare zi că mă ma iubeşte şi mă respectă, îl sprijină şi îl ocroteşte permanent pe fiul meu Tudor", a declarat Gabriela Firea pentru "Adevărul".

SALARIU DE VEDETĂ
45.000 de lei
a câştigat Gabriela Firea, în medie, lunar, în 2010, de la Antena 3, „Săptămâna Financiară", „Felicia" şi „Financiarul".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite