VIDEO Îndrăgostiții Pandele-Gabriela Firea au avut parte de mai multe incidente televizate. Vezi cum au reacționat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât primarul din Voluntari, Florentin Pandele cât și noua sa soție, Gabriela Vrânceanu-Firea cu care își va oficia diseară căsătoria pe domeniile Stirbey, au reacționat ori de câte ori au fost provocați. La emisiunile televizate, ei au încercat să-și pună la punct interlocutorii.

VEZI ȘI: Controversele din spatele celor doi „însurăței“. Vezi scandalurile în care au fost implicați Pandele și Gabriela Firea

FOTOGALERIE Nuntă la Palatul Stirbey: Cum se pregătesc Gabriela Vrânceanu-Firea și Florentin Pandele pentru nunta de astăzi

Gabriela Firea îşi doreşte o fetiţă: "Aş vrea s-o cheme Floriana-Răsvana!"

Primarul din Voluntari a reacționat la scandalul provocat de o asociație sportivă care a încercat să împiedice primăria să construiască un teren sportiv pe un teren din localitate.

Florentin Pandele s-a enervat la o emisiune televizată. A fost calmat de Mihai Tatulici care i-a cerut să nu mai apeleze la jigniri atunci cînd este supărat.

Marian Vanghelie răstoarnă un pahar cu apă la emisiunea Gabrielei, gest considerat unui cu ghinion pentru prezentatoarea tv.

Gabriela Vrânceanu-Firea a avut un schimb dur de replici cu politicianul Cristian Boureanu.

Și...interviul luat de Gaiță de la „Plasa de stele“ pe Antena 1. Vezi ce  ieșit:

Gigi Becali va fi naș la nunta Gabrielei Vrânceanu Firea cu Florentin Pandele. Mirii vor avea tort în formă de vapor

Diseară însă, cei doi vor petrece alături de cei peste 500 de invitați la petrecerea de nuntă de la Palatul Stireby, eveniment la care Gabriela Vrânceanu-Firea va avea cel mai probabil două ținute elegante.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite