FOTOGALERIE Nuntă la Palatul Stirbey: Cum se pregătesc Gabriela Vrânceanu-Firea și Florentin Pandele pentru nunta de mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerea de nuntă a celor doi şi înnoirea jurămintelor de cununie vor avea loc mâine în salonul „Regina Maria“ unde pregătirile sunt aproape de final. Mesele vor fi împodobite cu flori colorate, dar și fântâni cu ciocolată și multe fructe.

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali va fi naș la nunta Gabrielei Vrânceanu Firea cu Florentin Pandele. Mirii vor avea tort în formă de vapor

FOTO Gabriela Vrânceanu Firea îşi caută rochie de mireasă pe Facebook. Vezi ce sugestii a primit

FOTOGALERIE Nunţi celebre la Palatul Stirbey: Vezi cine au fost gazdele unor evenimente ca în poveşti

Vedeta Antenei 3, Gabriela Vrânceanu-Firea și primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele vor sosi la restaurantul de pe domeniile Stirbey cu o caleașcă, iar în fața salonului, ei vor păși pe un covor roșu.

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE!

Ceremonia de reînnoire a jurămintelor religioase va avea loc în aer liber la capela de la Stirbey.

Controversele din spatele celor doi „însurăței“. Vezi scandalurile în care au fost implicați Pandele și Gabriela Firea

Presa tabloidă a scris despre ultimele detalii despre pregătirile nunții de mâine la care vor fi prezenți peste 500 de invitați.

Gabriela Vrânceanu-Firea a dezvăluit la emisiunea Acces Direct că unul dintre nași, Gigi Becali i-a transmis o listă cu peste 20 de invitați, dar vor mai fi și alte cupluri care și-au dorit să participe la nunta lor.

(Palatul Stirbey)

image

(Fotografii: domeniulstirbey.ro)

image

Mirabela Dauer și Angela Similea cântă la nuntă de ziua lor de naștere

Ceremonia religioasă va avea loc mâine, la ora 19.30, iar petrecerea de nuntă va începe la ora 20.00. Încăperile au canapele și scaune albe, iar mesele de nuntă vor fi împodobite cu trandafiri, hortensii și frezii de mai multe culori.

Atmosfera va fi întreținută de o mulțime de vedete printre care Luminița Anghel, Sofia Vicoveanca, Analia Selis, Hi-Q, Marcel Pavel, ovidiu Komornik, dar și Angela Similea și Mirabela Dauer, ambele cântărețe fiind născute în ziua de 9 iulie. La nuntă vine să cânte și Adrian Minune, dar care nu va interpreta manele.

Tortul va cântări cam 50 de kilograme și va fi în formă de vapor, iar meniul va fi combinat tradițional, dar și mâncăruri fine și exotice și, potrivit presei tabloide, maestrul-bucătar este un specialist care a pregătit bucatele și pentru una dintre reuniunile NATO din România.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite