FOTO Gabriela Vrânceanu Firea îşi caută rochie de mireasă pe Facebook. Vezi ce sugestii a primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune este în căutarea rochiei pe care să o poarte în ziua ei cea mare.  Gabriela Firea a acceptat propunerea în căsătorie a primarului oraşului Voluntari, Florentin Pandele.  Moderatoarea Tv a cerut sfaturi prietenilor în legătură cu rochia de mireasă pe profilul său de Facebook.

Nunta va avea loc la vară, la Palatul Ştirbei şi va fi una tradiţional românească. Ca orice mireasă, Gabriela Firea  este concentrată să-şi aleagă rochia perfectă pentru ziua cea mare. Astfel, moderatoarea a cerut sfatul prietenilor pe reţeaua de socializare şi a primit o mulţime de recomandări. Singura condiţie impusă de vedetă este ca vestimentaţia să fie realizată de un creator român.  În timp ce unii o vedeau într-o rochie în genul celor purtate de Camilla Parker Bowles, pentru cununia religioasă, alţii i-au recomandat vedetei rochii simple dar elegante sau chiar modele retro.

image
image

Imagini cu rochii propuse vedetei de fanii ei de pe Facebook

Moderatoarea Tv a primit şi ajutor din partea colegilor de televiziune. În cadrul emisiunii Acces Direct de pe Antena 1, opt domnişoare au defilat în faţa Gabrielei Firea în rochii de mireasă, pentru ca această să-şi poată alege modelul preferat.  

image

Vedeta a declarat că îşi doreşte o rochie simplă, albă clasică. „Cred că trebuie să păstrăm întotdeauna o decenţă a vârstei, a statutului social, a momentului, a faptului că am un copil adolescent şi, chiar dacă îmbrac rochia albă de mireasă, aş vrea să nu merg  într-o zonă a ridicolului. Dacă se poate aş vrea să fie o rochie albă superbă, foarte fluidă, uşoară, puţin încărcată, să nu aibă deloc  încărcături, cât mai discret posibile", a mărturisit Gabriela Vrânceanu Firea în cadrul emisiunii Acces Direct. Mai mult, moderatoarea a spus că îşi doreşte ca rochia pe care o va purta să o reprezinte. „Sigur voi plânge pentru că sunt destul de emotivă în ciuda aparenţelor", a mai spus vedeta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite