Gabriela Firea şi-a dat jos jartiera la nunta cu primarul Pandele. Vezi aici cele mai tari poze puse pe Facebook de mire!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zâmbind și dansând. Așa i-au suprins, aseară, toate aparatele de fotografiat pe Florentin Pandele și pe Gabriela Firea, la nunta lor de la Palatul Știrbey Vodă. Din fotografii nu lipsesc nașii Gigi Becali și soția, domnișoara de onoare Simona Gherghe, dar nici colegii de la Antena ai Gabrielei: Mircea Badea, Alessandra Stoicescu ori Oana Frigescu.

Dornic să împărtășească din bucuria sa și prietenilor virtuali, Pandele a postat, astăzi, primele fotografii de la nuntă pe contul său de Facebook. Albumul "Nunta noastră" conține 186 de fotografii, atât de la cununia religioasă, când mirii i-au avut alături pe Gigi Becali și pe soția acestuia, dar și de la petrecere.

image
image

Click pe fotografii pentru FOTOGALERIA de la nunta Gabrielei cu Florentin Pandele

Nuntă cu tradiţii

Deși au avut parte de o nuntă într-o zi extrem de călduroasă, cei doi miri n-au dat semne de oboseală și au dansat aproape toată noaptea.

De la valsul cu care au deschis petrecerea până la hore și trenulețul printre mese, Gabriela Firea și Florentin Pandele apar mereu împreună, dansând cu poftă alături de prieteni.

Cei doi au respectat și tradițiile, de la nuntă nelipsind obiceiuri precum: luatul voalului miresei, aruncarea buchetului și scoterea jartierei.

Petrecerea s-a desfăşurat în salonul „Regina Maria", unde s-au adunat circa 500 de prieteni, rude şi apropiaţi ai cuplului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite