FOTOGALERIE Bărbatul din Pantelimon care şi-a înjunghiat copilul de zece luni în cap și și-a rănit iubita şi pe mama ei a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul din comuna Pantelimon care şi-a înjunghiat, ieri copilul, concubina şi pe mama acesteia a fost reţinut şi va fi dus, astăzi, la instanţa de la Tribunalul București, unde procurorii vor propune arestarea lui preventivă a acestuia.

UPDATE ORA 12.35 Bărbatul din Pantelimon care ieri și-a înjunghiat în cap copilul de zece luni și a rănit-o pe concubina sa și pe mama ei, a fost arestat. Magistrații Tribunalului București au decis arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile a bărbatului. El este acuzat de tentativă la omor calificat şi la omor deosebit de grav. Decizia mai poate fi atacată cu recurs.

CITEȘTE ȘI:  Un bărbat şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia

Procurorii de la Parchetul Capitalei au spus că bărbatul a fost audiat de procurori şi şi-a recunoscut fapta. Suspectul le-a spus anchetatorilor că a comis fapta din cauza unor conflicte familiale.

CLICK PE  IMAGINI SAU AICI PENTRU A VEDEA LOCYINȚA ȘI ALTE DETALII DE LA TENTATIVA DE OMOR

image
image
image

Din primele cercetări ale anchetatorilor, bărbatul ar fi recurs la acest gest după ce a fost avertizat de cele două femei că îl vor da afară din casă.

El a fost reținut aseară pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă la omor calificat şi la omor deosebit de grav.

FOTOGALERIE DE LA LOCUINȚA UNDE S-A PETRECUT FAPTA

Bebeluşul înjunghiat de tatăl său are 10 luni și se află internat în comă la Spitalul "Sfântul Pantelimon", unde a fost operat la cap, iar medicii au declarat că starea lui este gravă.

image
image
image

Mama copilului are o plagă la nivelul toracelui, iar bunica acestuia are leziuni la nivelul scalpului şi al antebraţului, dar starea lor este stabilă urmând să fie externate, cel mai probabil în cursul zilei de luni.

CITEȘTE ȘI DESPRE UN ALT CAZ RECENT CARE A CUTREMURAT BUCUREȘTIUL:

image

Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce"

Fostă colegă a femeii moarte în casa din Primăverii: Era foarte ciudată

EXCLUSIV Jurnalista care şi-a omorât mama şi s-a sinucis este descrisă de apropiaţi ca „obsedată de bărbaţi“

UPDATE Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Cristina Verona şi-a asfixiat mama cu o pernă, apoi s-a spânzurat de calorifer

Concluziile legiştilor: Cristina Verona şi-a sufocat mama cu o pernă pe faţă şi apoi s-a spânzurat de calorifer

Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Elle România şi Reader's Digest

Ziarista Cristina Verona și mama acesteia au fost înmormântate în Cimitirul Străuleşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite