EXCLUSIV Şefii Poliţiei Capitalei s-au sucit peste noapte: "Vlădan nu avea avizul psihologic la dosarul de portarmă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După contradicţiile de ieri dintre şeful Poliţiei Române şi reprezentanţii Poliţiei Capitalei, cei din urmă au admis după circa 24 de ore că de fapt dosarul de autorizare a permisului portarmă a criminalului Gheorghe Vlădan era incomplet.

După ce şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a susţinut într-o conferinţă de presă că agentul ucigaş Gheorghe Vlădan nu avea fişa psihologică la dosarul de permis portarmă, şi nici cazierul, la scurt timp, unul dintre reprezentanţii oficiali ai Poliţiei Capitalei l-au contrazis pe oficial.

În această seară însă, unul dintre reprezentanţii Poliţiei Capitalei au declarat pentru Adevărul că noua conducere a instituţiei va comunica public, în curând, că şeful IGPR a avut dreptate. "Nu există fişa psihologică la dosar, exact aşa cum a spus Liviu Popa în conferinţa de ieri. S-au făcut verificări pe toate părţile şi aceasta lipseşte".

Mai exact, ieri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că Gheorghe Vlădean, pistolarul din Dorobanţi, a luat permisul de portarmă legal şi a făcut inclusiv un examen psihologic, certificat de un medic din cadrul Ministerului de Interne. Mai mult, dosarul a fost aprobat de Nicolae Marinescu, cel care a fost desemnat iniţial interimar după demiterea lui Viorel Vasile şi care la acea vreme era locţiitorul şefului Politiei Capitalei.

Astfel, purtătorul de cuvânt a fost contrazis însă de şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, care a garantat cu funcţia faptul că dosarul lui Gheorghe Vlădan este incomplet.

Mai mult, chestorul Liviu Popa a anunţat şi că purtătorul de cuvânt este cercetat de superiori pentru că nu ar fi avut mandat din partea acestora să facă afirmaţiile în faţa presei.


(FOTO/VIDEO) Secretele Florinei, vândute pe 1.000 de lei

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite