EXCLUSIV Cine este femeia care i-a procurat Mădălinei substanţa cu care s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Berta Adriana Slav, admiratoarea care i-a procurat insecticidul şi-a luat concediu. Femeia  este inspector  la Administraţia Financiară din judeţul Ilfov de mai bine de zece ani. Colegele de birou confirmă faptul că ea şi Mădălina Manole au fost prietene.

UPDATE 17.21 "Click" a reuşit să facă rost de fotografia Bertei Slav

UPDATE 15:30 Cunoscuţii fanei spun despre Berta Slav şi Mădălina Manole că erau apropiate încă de acum 20 de ani. „Încă de când era adolescentă, Berta mergea cu Mădălina pe la concerte, am văzut-o de mai multe ori şi pe la televizor când stătea alături de Mădălina", ne-a mărturisit o vecină de bloc a femeii, care ne-a mai spus că Berta locuieşte împreună cu părinţii ei şi două bunici imobilizate la pat. Totodată, vecinii zic despre Berta că după moartea Mădălinei Manole nu li s-a părut ca fiind devastată, şi că se comporta normal.

Mădălina a luat Furadan de la Berta

Dan Negru critică mediatizarea morţii Mădălinei Manole: „O picătură într-un ocean de ciocli mediatici”

Părinţii fanei au refuzat să comenteze ipostaza în care a fost pusă fata lor, după moartea cântăreţei.

UPDATE Potrivit anchetatorilor, Berta Slav a declarat că a fost sunată de Mădălina Manole de mai multe ori. Aceasta îi cerea să-i cumpere Furadan. Artista a invocat ca motiv nevoia de a trata nişte plante împotriva dăunătorilor.

După mai multe audieri în secret şi dezbateri televizate în care s-a vorbit despre fana „misterioasă” care i-a cumpărat Mădălinei Manole otrava cu care artista a ales să-şi curme viaţa, identitatea acesteia  a fost aflată de reporterii „Adevărul”.

Tânăra se numeşte Berta Slav, are 36 de ani şi lucrează de mai bine de zece ani ca inspector la Administraţia Financiară din judeţul Ilfov. Colegele ei ne-au confirmat astăzi că între Mădălina şi Berta a existat o legătură de prietenie.

„Da, Berta ne-a spus că s-au cunoscut, erau prietene, dar mai mult de-atât nu am mai apucat să vorbim, să ne spună dacă ea i-a cumpărat Furadanul, pentru că a intrat în concediu acum cinci zile”, adică a doua zi după ce vedeta s-a sinucis.

Citeşte şi:

Slobozia: Încă o sinucidere marca Mădălina Manole

Călăraşi: Prof. Sorin Danciu relansează, în august, cartea „Mă cheamă Mădălina“

FOTOREPORTAJ Ultimele aplauze pentru Mădălina Manole

Expert în pesticide: "Furadanul este interzis în România din 2008. Nu-mi explic de unde l-au procurat"

Misterele sinuciderii Mădălinei Manole: De ce, fată dragă?

Psiholog criminalist, despre cazul Mădălina Manole: „Ceva nu se leagă"

Părinţii Mădălinei Manole: „Petru nu o lăsa pe Mădălina să vină la noi"

Iaşi: Pacienţii de la Socola ameninţă că se vor sinucide de ziua lor, la fel ca Mădălina Manole

Putea fi salvată

Potrivit anchetatorilor, Berta ar fi cumpărat Furadanul de pe internet cu 300 de lei, de la un comerciant din Timisoara care acum riscă să stea la puşcărie între 3 şi 15 ani. Femeia a dus otrava acasă la Mădălina, la 12 iulie, cu două zile înainte ca artista să se sinucidă.

Specialiştii spun că insecticidul cu care Mădălina s-a sinucis poate fi fatal, dar depinde de cât de puternică este substanţa. Cu cât concentraţia este mai mare, decesul se produce mai rapid.

Totuşi, artista putea fi salvată, spune medicul toxicolog Victor Voicu, dacă aceasta era găsită înainte de a intra în comă. „O intervenţie medicală imediată i-ar fi putut salva viaţa”, a spus specialistul.

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite