Criminalul de la coaforul Perla vrea să fie liber! A făcut contestaţie la decizia de arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti judecă luni contestaţia autorului atacului armat de la coaforul din zona Perla, Gheorghe Vlădan, la decizia de arestare preventivă pentru omor calificat şi deosebit de grav.

Dosarul lui Gheorghe Vlădan a ajuns, astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti, care a stabilit ca recursul acestuia să fie judecat luni.
Gheorghe Vlădan a fost arestat marţi, de instanţa Tribunalului Bucureşti, pentru omor calificat şi deosebit de grav, el fiind acuzat şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi de premeditarea faptei.

Mai exact, luni, în jurul orei 17.30, Gheorghe Vlădan (53 de ani), şofer la Policlinica MAI, a intrat în coaforul din complexul Perla, din cartierul Dorobanţi, unde lucra soţia sa, Florina Vlădan (47 de ani), coafeză. Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia, apoi a tras într-o colegă a sa, casiera Mariana Bendre, după care a rănit alte şase persoane aflate în salonul de înfrumuseţare din Bucureşti.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!



Click aici pentru a vedea declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

image

Citește și:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

image

Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010! şi Cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite