CRIMA DIN PRIMĂVERII: În ziua tragediei, jurnalista Cristina Verona şi-ar fi închis mama pe balcon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vecin a povestit că a observat-o pe mama fostei jurnaliste cum bătea cu pumnii în uşa balconului şi făcea semne disperate.

Prietenii Cristinei Verona au povestit după găsirea celor două femei moarte că Elena Pârvulescu, mama fostei jurnaliste, a hotărât să stea câteva zile cu fiica sa pentru ca aceasta să poată depăşi momentele dificile prin care trecea.

Trupul ziaristei Cristina Verona și cel al mamei sale, lăsate de patru zile la morgă

Chiar în ziua în care au murit cele două, se pare că un vecin şi, totodată, amic al fostei jurnaliste ar fi văzut-o pe mama acesteia în balconul apartamentului din Primăverii. Bătrâna bătea cu pumnii în geamul balconului, făcând semne disperate că este închisă acolo. Vecinul respectiv ar fi sunat o rudă care ar fi încercat să dea de Cristina Verona. Ea nu i-ar fi răspuns la telefon. Aşa se face că nimeni nu a intervenit în acea zi, scrie realitatea.net.

Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce"

Fostă colegă a femeii moarte în casa din Primăverii: Era foarte ciudată

Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

image

Cristina Verona (44 de ani) şi mama acesteia, Elena Pârvulescu (77 de ani), au fost găsite decedate, marţi seară, în locuinţa lor din cartierul Primăverii din Bucureşti.

Criminaliştii şi legiştii au stabilit că Elena Pârvulescu a murit "în urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal şi prin comprimare toracică", iar fosta jurnalistă, Cristina Verona a murit „prin asfixie prin spânzurare“.



Anchetatorii au stabilit că locuinţa era închisă perfect pe dinăuntru, în casă nu există niciun semn de scotocire, pe victime nu există vreun semn că ar fi opus rezistenţă în faţa vreunui eventual atac, ambele cadavre au fost găsite îmbrăcate.

image
image
image

EXCLUSIV Jurnalista care şi-a omorât mama şi s-a sinucis este descrisă de apropiaţi ca „obsedată de bărbaţi“

UPDATE Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Cristina Verona şi-a asfixiat mama cu o pernă, apoi s-a spânzurat de calorifer

Concluziile legiştilor: Cristina Verona şi-a sufocat mama cu o pernă pe faţă şi apoi s-a spânzurat de calorifer

Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Elle România şi Reader's Digest

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite