UPDATE Medic din Arad despre mama fetiţei moarte: „Mama pleca noaptea şi se prostitua. O nenorocită!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva minute Cristina Negrea şi Rozalia Cismaş, mama şi bunica fetiţei care a murit vineri dimineaţa pe patul de spital au ajuns la morga din Arad. Din cele spuse de ea se pare că unchiul fetiţei va fi cel care se va ocupa de funerarii.

UPDATE 17.15: Trupul fetiţei a fost scos din Morga Arad. În acel moment, bunica Monicăi, cea care a părăsit-o, de asemenea, în spital, a leşinat.

UPDATE 16.40: Conform unor surse neoficiale, concluzia medicilor legişti la finalul autopsiei este că Monica Cismaş a murit din cauza înfometării, pentru că organele ei vitale au cedat. Nu a suferit de nicio altă boală.

UPDATE 13.15: Înmormântarea fetei se va face la Fântânele, în judeţul Arad, acolo unde locuieşte un unchi al tatălui vitreg al micuţei. Trupul Monicăi va fi ridicat din spital în cel mult o oră de o maşină pusă la dispoziţie de Primăria Fântânele, în timp ce preotul din localitate a spus că va oficia slujba fără să ceară taxa de înmormântare.

Arad, Cristina Negrea, mama fetei care a murit de foame în spital

UPDATE 13.00: A început autopsia micuţei Monica Cismaş. Medicii care au îngrijit-o spun că în primele săptămâni după plecarea mamei, Monica plângea fără oprire şi murmura numele celei care i-a dat viaţă. Aceştia adaugă că au adus bani de acasă pentru a o ajuta pe fetiţă, în timp ce mama se prostitua. „Noi aduceam bani ca să îi dăm inclusiv mamei. Iar ea pleca noaptea şi se prostitua. O nenorocită“, a declarat doctoriţa Anca Levischi, din Arad.

image

În această dimineaţă, mama şi bunica fetei au ajuns la spitalul din Arad, dar niciuna dintre ele nu ştia ce urmează să se întâmple cu trupul fetei. „Tatăl fetiţei este plecat în străinătate şi presupun că a aflat  ce s-a întâmplat de la rudele lui. Eu am înţeles de la televizor că fetiţa va fi înmormântată în localitatea Fântânele, acolo unde locuieşte unchiul acesteia. Eu am venit să o văd, să o conduc pe ultimul drum. Deocamdată nu ştiu ce se va întâmpla”, a declarat mama fetiţei moarte.

Vom reveni cu amănunte   

CITEȘTE ȘI:

Medic din Arad, despre mama fetiţei moarte: „Mama pleca noaptea şi se prostitua. O nenorocită!“

UPDATE Șocant: O fetiță de 10 ani s-a stins de dorul mamei care a părăsit-o în spital. Mama spune că nu e de vină

Mamă denaturată: un copil i-a murit de foame, celălalt a fost abandonat la naştere. "Prioritar e să fac bani", spune mama

Povestea fetiţei care a murit de dorul mamei sale

După cazul fetiţei care s-a înfometat până a murit, Ministerul Muncii modifică legislaţia privind protecţia copilului

Poliţiştii au început o anchetă în cazul fetei care s-a înfometat de dorul mamei

Psihologul Daniela Gheorghe: „Fetiţa putea fi salvată dacă se apela la un profesionist”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite