Poliţiştii au început o anchetă în cazul copilului care a murit de foame de dorul mamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Cismaș
Monica Cismaș

Monica Cismaş, de doar 10 ani, şi-a pierdut viaţa ieri în Spitalul Judeţean din Arad, după ce timp de doi ani a refuzat în mod constant să mănânce. Micuţa fusese părăsită de mamă, care o lăsase în grija unei bunici sărace, pentru a merge la muncă în Italia.

Ieri, după moartea fetiţei, reprezentanţii instituţiilor responsabile au încercat să se disculpe de vină, aşa cum a făcut şi mama care a abandonat-o pe copilă. Aceasta din urmă, Cristina Negrea, a declarat presei că nu ea este vinovată de moartea fiicei, că a fost nevoită să plece în străinătate pentru a face rost de bani şi că, cel mai probabil, medicii sunt vinovaţi. La rândul ei, reprezentata Direcţiei de Protecţie a Copilului a declarat că angajaţii instituţiei au făcut tot ce se putea pentru a o ajuta pe micuţă.

Arad, Cristina Negrea, mama fetei care a murit de foame în spital

Între timp, poliția a demarat o anchetă în cazul Monicăi Cismaș. „Momentan vom aştepta rezultatul necropsiei. Conform procedurilor în vigoare cercetările vor continua pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul victimei", a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Vedeţi mai jos o GALERIE FOTO cu Monica Cizmaş şi spitalul în care şi-a petrecut ultimele luni din viaţă

.

image

RĂMÂNEŢI PE arad.adevarul.ro PENTRU A AFLA ALTE AMĂNUNTE!

Citiţi pe aceeaşi temă:

Şocant. O fetiţă de 10 ani s-a stins de dorul mamei care a părăsit-o în spital

Povestea fetiţei care a murit de dorul mamei sale

Un copil i-a murit de foame, pe celălalt l-a abandonat

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite