EXCLUSIV Mamă denaturată: un copil i-a murit de foame, celălalt a fost abandonat la naştere. "Prioritar e să fac bani. Iubirea nu ţine de foame", spune mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad, Cristina Negrea, mama fetei care a murit de foame în spital
Arad, Cristina Negrea, mama fetei care a murit de foame în spital

Mama fetiţei care s-a înfometat de dorul celei care i-a dat naştere a rupt tăcerea. Cristina Negrea a explicat în exclusivitate pentru Adevărul motivul pentru care şi-a lăsat fetiţa să moară în spital: "Prioritar e să fac bani. Am muncit în Italia cât m-au ţinut picioarele. Am stat departe de fetiţa mea că iubirea nu ţine de foame. Nu am nicio vină pentru moartea Monicăi. Medicii ce au păzit? Ei nu sunt plătiţi ca să

Mama fetei care a murit pentru că a refuzat să mănânce: „Nu a murit de dorul meu. Nu sunt eu vinovată“

Povestea fetiţei care a murit de dorul mamei sale

UPDATE Șocant: O fetiță de 10 ani s-a stins de dorul mamei care a părăsit-o în spital. Mama spune că nu e de vină

Mama Monicăi Cizmaş neacă orice legătură cu moartea fiicei sale. Chiar dacă nu şi-a mai văzut fiica de trei luni, Cristina Negrea spune că a plecat departe de spitalul unde se stingea fiica ei ca să facă rost de bani. Mama spune că medicii sunt singurii care trebuie traşi la răspundere, mai ales că ei i-au promis că vor avea grijă de Monica şi în lipsa ei. "Nu mi-a fost uşor să plec la muncă în Italia, dar am plecat ca să nu mor de foame. Medicii mi-au spus că vor avea grijă de Monica. Am plecat ştiind că ea se va face bine. Eu nu aveam cum să o salvez. Nu mi-am dorit altceva decât ca ea să se facă bine. În momentul în care ar fi ieşit din spital, Monica ar fi avut o viaţă bună, că pentru ea am muncit zi şi noapte", spune cu lacrimi în ochi Cristina Negrea.

image

Nu e pentru prima oară când Cristina îşi abandonează un copil în spital. Înainte de naşterea Monicăi, Cristina Negrea a mai avut o sarcină, pe care a dus-o cu bine până la final. În urmă cu 12 ani, la Spitalul Judeţean din Timişoara se năştea Alexandra, o copilă perfect sănătoasă, care era abandonată de Cristina Negrea imediat după operaţia de cezariană.

image

"Fiica mea a mai avut un copil. Nici atunci nu a avut mai multă minte. A lăsat copilul medicilor şi a plecat. Ştiu că regretă că a abandonat bebeluşul", spune bunica, Rozalia Cizmaş. Alexandra a fost adoptată de o familie de medici, iar acum trăieşte în Germania. Conform rudelor, Cristina Negrea nu a făct niciun demers pentru a-şi revedea fiica.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite