Halterofil arădean bătut de fiul primarului din Deta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antecedentele penale ale lui Bogdan Roman au rămas „la secret” după ce a dat bani victimelor ca să scape de instanţă. Fostul sportiv arădean nu mai doreşte să comenteze incidentul din 2008, când a ajuns în spital după o bătaie cruntă.

Scandalul izbucnit în localitatea Deta, după ce fii primarului s-au răfuit în plină stradă cu săbiile şi au băgat în spital trei persoane, scoate la iveală alte nelegiuri ale tinerilor. Pe lângă legăturile pe care Călin şi Bogdan Roman le-ar avea cu contrabanda de ţigări din zonă, şi pe care Poliţia nu a reuşit să le probeze, nelegiuirile copiilor primarului Petru Roman par să fi fost mai mereu rezolvate cu bani.

Este şi cazul fostului multiplu campion naţional, european şi mondial la haltere, arădeanul Traian Cihărean. În urmă cu trei ani de zile, pe când se afla la ieşirea dintr-un caziono din Timişoara, unde a fost pentru o problemă personală, fostul sportiv a fost atacat cu răngi de trei indivizi. Finalul a fost unul dramatic pentru halterofil. După ce a reuşit să scape din mâinile agresorilor, el a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Arad, unde a primit primele îngrijiri medicale.

EXCLUSIV Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri şi se dădeau la fetele noastre"

UPDATE Atacatorii de la Deta susțin că sunt victime și nu își recunosc vina. Bogdan Roman și fratele lui au fost la spital în Timișoara în timp ce toată poliția îi căuta

Bogdan Roman și fratele lui au fost la spital în Timișoara în timp ce toată poliția îi căuta

„Sportivul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut şi multiple fracturi la gambă şi braţ. Starea sa este stabilă şi medicii de la ortopedie vor decide dacă se impune efectuarea unei intervenţii chirurgicale“, a declarat Monica Puticiu, şeful Unităţii de Primire Urgenţe Arad, imediat după ce a preluat pacientul. De pe patul de spital, halterofilul a descoperit că i-a dispărut şi o borsetă în care ar fi avut o sumă importantă de bani. Deşi iniţial nu a fost depusă plângere la IPJ Timiş, oamenii legii s-au sesizat din oficiu, mai ales că victima a necesitat mai mult de 60 de zile de îngrijiri medicale.După doar câteva zile a apărut şi lista suspecţilor principali.

Agresorul cu ranga - fiul primarului
Primul reţinut în cauză a fost un anume Dombi Andrei Răzvan. Surpriza a fost, însă, când pe rolul instanţei din Timiş au apărut şi numele celorlalţi doi inculpaţi. Dintre cei trei, unul singur a scăpat de arest preventiv: Bogdan Roman, fiul primarului localităţii Deta, cercetat pe atunci pentru vătămare corporală gravă. După ce procesul a suferit mai multe amânări, judecătorii au făcut publică soluţia. „Instanţa încetează procesul penal privind pe inculpaţii Roman Valentin, Dombi Andrei şi Roman Bogdan, în proces cu partea vătămată Cihărean Traian, prin împăcarea părţilor”, spune decizia Tribunalului Timiş, pronunţată în şedinţa publică din 20 mai 2009.

Nu comentează
Contactat telefonic, fostul sportiv, suspendat de la Jocurile Olimpice Sidney din 2000 pentru dopaj, nu a dorit să mai adauge nimic despre cele întâmplate în 2008, susţinând că „ce a fost, a fost, iar totul s-a clarificat”.

Fiu de primar: ziua angajat la Agenţia de Plăţi în Agricultură Timiş, noaptea agresor în schimbul unor taxe de protecţie de 8.000 de euro

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite