VIDEO EMOTIONANT Povestea vieţii baschetbalistului ucis în Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul povestește despre experiența sa de la echipa universitară la care a activat: „Mă numesc Chauncey Hardy şi sunt numărul 22". Aşa începe video-ul emoţionant despre povestea vieţii lui Hardy care a încercat încă de mic să se ferească de probleme şi să încerce să facă ceva bun cu viaţa sa.

A crescut jucând baschet, iar acest sport l-a făcut să ajungă un jucator important al echipei sale şi l-a ajutat să stea departe de tentaţiile negative străzii din America. Cu toate acestea, destinul său l-a împins către probleme, iar o încăierare stupidă într-un bar i-a adus moartea.

""În copilărie, nu era altceva de făcut în afară de sport. Asta te ţinea departe de necazuri. Jucam baschet afară, iar asta m-a ajutat mult, am cunoscut tot felul de adversari. Jucam în fiecare zi, constant. Când era ora de intrat în casă, eu eram tot pe teren, încercând să fiu mai bun în fiecare zi", povestea Chauncey.

Antrenorul echipei Sacred Heart, Dave Bike, a povestit că Hardy a joacat pentru echipă sa patru ani şi a contribuit la numeroase victorii ale echipei, fiind un adevărat lider.

Când era în ultimul an de colegiu, sportivul îşi făcea planuri să joace într-o echipă din Italia sau Germania:"Acolo de unde vin eu, mulţi copii intrau în belele, vindeau droguri.. Cred că pe mine baschetul m-a ţinut departe de necazuri, m-a luat de pe stradă. După colegiu, intenţionez să joc undeva în străinătate, în Italia, Germania, oriunde se câştigă bine, doar să-mi îmbunătăţesc cariera"

VIDEO

Citiţi şi:

Filmul morţii baschetbalistului american Chauncey Hardy, bătut într-un club din Giurgiu

UPDATE / FOTO- VIDEO Principalul suspect pentru moartea lui Chauncey Hardy a fost adus la Parchet

El e Gipsy, cel care l-a batut până la moarte pe baschetbalistul american. Vezi cum face legea în Giurgiu interlopul, alături de amicul său Butoane

Sportivii străini, ţinta bătăuşilor din cluburile bucureştene

Fotbalistul Alexandru Iatan şi baschetbalistul Chauncey Hardy şi-au pierdut viaţa în urma unor incidente petrecute în Giurgiu

Levar Seals: ”România pare a fi cel mai dur loc din lume”

Cine face legea în Giurgiu? Clanul “Butoane”, implicat în scandaluri de cămătărie, taxe de protecţie şi reglări de conturi

Medicii bucureşteni spun că baschetbalistul Chauncey Hardy care a murit aseară nu consumase alcool

FOTOGALERIE CU FANII ŞI COLEGII DE ECHIPĂ AI LUI HARDY APRINZÂND LUMÂNĂRI ÎN MEMORIA ACESTUIA

Chauncey Hardy este de loc din Middletown. El a semnat cu echipa de baschet CSŞ Giurgiu în august trecut

Chauncey Hardy, an american basketball player, dies after a fight in a night club

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite