Cum au petrecut românii Revelionul în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii au ieşit în stradă şi au închinat un pahar de şampanie pentru începutul anului 2012. Vezi aici focurile de artificii şi petrecerile din toată ţara!

Puţini alexăndreni au ales să petreacă Revelionul în aer liber

Chiar dacă anul acesta s-au făcut eforturi de către municipalitate pentru organizarea unui Revelion în aer liber, se pare că numărul celor care au considerat că o astfel de variantă merită pusă în practică a fost destul de mic. Citește mai multe aici

FOTOGALERIE Revelionul 2012 la Botoşani

Mii de oameni au ales să întâmpine noul an în stradă. La miezul nopţii a curs şampania iar botoşănenii şi-au pus dorinţe pentru noul an. Sănătate, bucurii, fericire şi bani vor să le aducă 2012. Citește mai multe aici

GALERIE FOTO Mii de vasluieni au petrecut revelionul în stradă

Petrecerea organizată de Primărie a scos în stradă mult mai multă lume în comparaţie cu ceilalţi ani. De remarcat la acest Revelion a fost numărul mare de familişti, în comparaţie cu cei tineri, care au optat pentru o ieşire în aer liber la miezul nopţii. Citește mai multe aici

Numărătoarea inversă în Piața Constituției. Primarul Bucureștiului a numărat secundele până la intrarea în noul an

Primarul capitalei, Sorin Oprescu, a fost în Piaţa Constituţiei în noaptea dintre ani, alături de bucureşteni. După un scurt mesaj, Oprescu a făcut numărătoarea inversă pentru intrarea în noul an. Vezi VIDEO și citește mai multe aici

Aproape o mie de orădeni şi-au petrecut Revelionul în centrul oraşului

La miezul nopţii, când ceasul a a anunţat trecerea dintre ani, toţi orădenii care şi-au petrecut noaptea de Anul Nou în cluburile din centrul oraşului, dar şi cei care au îndurat frigul pentru concertul de Revelion, au urmărit cum cerul străluceşte de la mii de artificii. Citește mai multe aici

Trupa Amadeus a dat startul Revelionului în stradă de la Ploieşti FOTOGALERIE

Revelionul în stradă a început în forţă la Ploieşti, cu un concert Amadeus. Sute de ploieşteni au ales să-şi petreacă noaptea dintre ani în centrul oraşului şi nu au avut ce regreta. Fetele cu viori au încins atmosfera şi au provocat ploieştenii să danseze. Citeşte aici mai multe detalii!

GALERIE FOTO Record de public la revelionul organizat în centrul Tulcei!

Peste trei mii de tulceni au ieşit în stradă azi noapte la trecerea dintre ani pentru a sărbători în aer liber cu şampanie şi artificii. Citeşte aici mai multe detalii!

FOTOGALERIE: La mulţi ani 2012! Sute de brăileni au petrecut Revelionul în Piaţa Independenţei

Focul de artificii oferit de Primăria Municipiului Brăila a durat aproximativ 15 minute şi a captat atenţia tuturor celor prezenţi. Acesta este şi motivul pentru care mulţi brăileni s-au obişnuit să vină an de an în Piaţa Independenţei. Citește aici mai multe detalii!

Aproape 20.000 de olteni s-au distrat la concertul lui Talisman organizat la Craiova de Revelion

Aproape 20.000 de persoane au fost prezente de Anul Nou în centrul Băniei, unde a concertat formaţia Talisman. Citește aici mai multe detalii!

VIDEO Sibiul a trecut în noul an pe ritmuri de rock GALERIE FOTO

Mii de sibieni au ales să sărbătorească în Piața Mare trecerea în 2012. Numărătoarea inversă a fost făcută de primarul Klaus Iohannis, după care spectatorii s-au bucurat de un splendid foc de artificii. Citește aici mai multe detalii!

Râmnicenii au trecut în Noul An pe muzică rock şi sub focuri de artificii

Oameni de toate vârstele, de la bebeluşi purtaţi în cărucior şi până la persoane vârstnice, au luat cu „asalt" centrul urbei. Vinul fiert şi cozonacul au fost atracţia multor râmniceni. Citește aici mai multe detalii!

Mii de ieşeni au venit să-l vadă pe Canaf pe scenă de Revelion FOTOGALERIE

Pe scena din faţa Palatului Culturii vor urca în această seară, începând cu ora 21.00, şapte artişti. Interpretul care va deschide concertul de Revelion este ieşeanul Iulian Canaf, excentricul blues-man care a făcut senzaţie la „Vocea României". Citește aici  mai multe detalii!

Peste trei mii de braşoveni au petrecut Revelionul în Piaţa Sfatului

Deşi noaptea dintre ani a fost marcată la Braşov doar de un concert de muzică populară şi un foc de artificii, mii de braşoveni au ales să vină în Piaţa Sfatului şi să petreacă revelionul în centrul oraşului. Citește aici mai multe detalii!

Piteştenii au petrecut Revelionul în piaţa centrală cu hore, şampanie şi artificii (GALERII FOTO)

Municipalitatea piteşteană a organizat şi în acest an o petrecere de Revelion în aer liber, care a avut loc în Piaţa Primăriei. Trupa Veche şi Bere Gratis i-au încălzit pe petrecăreţi, iar un foc de artificii de 10 minute i-a ţinut cu ochii pe cer. Citește aici mai multe detalii!

Zeci de hore s-au încins la revelionul din stradă

Petrecerea organizată de autorităţile locale a atras romaşcani de toate vârstele şi din toate categoriile sociale.  Citește aici mai multe detalii!

Peste 5.000 de clujeni au întâmpinat 2012 în Piața Avram Iancu

Câteva mii de clujeni s-au strâns, la cumpăna dintre ani, în Piața Avram Iancu, pentru a sărbători împreună trecerea în 2012. Bucuroși că lasă în urmă un an greu, cu probleme, cei prezenți în piață au spus că, în ciuda greutăților, întâmpină cu optimism anul care vine. Citeste aici mai multe detalii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite