Mii de ieşeni au sărbătorit trecerea dintre ani în stradă cu şampanie şi focuri de artificii FOTOGALERII

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de ieşeni au preferat să marcheze trecerea într-un nou an în centrul oraşului. În ciuda temperaturilor scăzute şi a ceţii dese, oamenii s-au bucurat alături de cei dragi de petrecerea organizată în faţa Palatului Culturii.

Ora 3.40 Cei care au ieşit în stradă alături de cei dragi au marcat intrarea în 2012 cu şampanie şi voie bună, deşi mercurul din termometre a coborât sunt 0 grade Celsius.

image

Ora 2.30 Ieşenii s-au bucurat de un foc de artificii care a durat în jur de un sfert de oră. Cei mai mulţi petrecăreţi s-au strâns în centrul oraşului doar spre miezul nopţii pentru a ciocni un pahar de şampanie în mulţime şi a admira spectacolul de lumini.

image

Ora 22.00 Mii de ieşeni au venit cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului pentru a-şi vedea idolul de la Vocea României.

„Am venit să-l văd pe ieşeanul nostru Canaf, după care voi petrece împreună cu familia. Mi-au plăcut melodiile pe care le-a interpretat la emisiune şi am vrut neapărat să vin şi să-l văd şi eu în carne şi oase", spune Claudia Galiţ (41 de ani), venită împreună cu rudele la concert.

Excentricul Iulian Canaf nu a dezamăgit aşteptările ieşenilor şi a făcut senzaţie la deshiderea concertului de Revelion din faţa Palatului Culturii. Timp de 25 de minute a interpretat mai multe melodii din repertoriul internaţional.

Tinerii vor să desfacă şampania la miezul nopţii în faţa Palatului Culturii

Daţi click pe imaginile de mai sus pentru a vedea mai multe fotografii de la concertul din faţa Palatului Culturii

Următorii pe scenă au fost artiştii de la Etno. Voia bună a domnit în rândul spectatorilor, aceştia închegând hora tradiţională.

Ora 09.19 În această seară, de la ora 21.00, se dă startul la distracţie pentru încheierea anului 2011. În ultima zi din an, ieşenii se vor putea bucura de spectacolul organizat de edili şi la care vor participa nu mai puţin de şapte artişti şi formaţii.

Astfel, în deschiderea evenimentului va urca pe scenă binecunoscutul Iulian Canaf. Preţ de 20 de minute, excentricul blues-man îi va încânta pe cei prezenţi în faţa Palatului Culturii cu melodii din repertoriul internaţional.

Iulian Canaf deschide concertul de Revelion de la Iaşi

Artiştii care cântă la Iaşi de Revelion costă 20.800 de euro. Cine va urca pe scena de la Palatul Culturii

Oferte last-minute de Revelion. Unde se pot distra ieşenii în noaptea dintre ani

Artiştii care vor mai concerta la Iaşi sunt Deep Central, Arsenie, DJ Project, DJ Sava şi Andreea, Etno, şi DJ George Punk.

Onorariile celor şase trupe îi costă pe oficialii Primăriei 20.800 de euro, la care se adaugă 15.000 de euro pentru amenajarea scenei şi 17.000 de euro pentru artificii, lasere şi muzică. Focul de artificii de la miezul nopţii va dura 17 minute. Spectacolul este programat pentru intervalul orar 21.00-02.00.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite