Artiştii care cântă la Iaşi de Revelion costă 20.800 de euro. Cine va urca pe scena de la Palatul Culturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Singurul lucru cert din program este focul de artificii
Singurul lucru cert din program este focul de artificii

Şefii Primăriei vor aduce şase artişti pe scena din faţa Palatului Culturii, pentru a concerta la trecerea dintre ani.

Artiştii care vor concerta la Iaşi sunt Deep Central, 4.300 de euro, Arsenie, 2.500 de euro, DJ Project, 5.000 de euro, DJ Sava şi Andreea, 4.500 de euro, Etno, 2.800 de euro şi DJ George Punk 700 de euro.

Edilii vor mai cheltui 15.000 de euro pentru amenajarea scenei din faţa Palatului Culturii şi 17.000 de euro, artificii, lasere şi muzică.

Distracţia de Crăciun la Iaşi costă 17.000 € pe zi. Vezi aici pe ce se duc banii

Spectacolul din faţa Palatului Culturii va începe la ora 21.00 şi va dura până la ora 2.00. Focul de artificii de la miezul nopţii se va întinde pe durata a 17 minute. Concertul şi spectacolul de lumini costă 250.000 de lei din bugetul oraşului, fondurile puse la dispoziţie pentru organizarea Sărbătorilor de Iarnă la Iaşi fiind în valoare de 1 milion de lei.


Anul trecut, 10.000 de ieşeni au sărbătorit Revelionul în stradă cu cele şase trupe aduse de Primărie în faţa Palatului Culturii. Pe scenă au urcat Hi-Q, DJ Project şi Giulia, Matteo, DJ Ryno şi Sylvia, Arsenie şi DJ Sava şi Raluca.


Cel mai probabil, ca şi anul trecut, edilii vor aduce la Iaşi artiştii care au concerte şi în judeţele vecine. Anul trecut, trupa Hi-Q a făcut naveta între Iaşi, Suceava şi Botoşani, iar DJ Sava şi Raluka şi Mateo au cântat la Iaşi şi Neamţ.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite