Oferte last-minute de Revelion. Unde se pot distra ieşenii în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii care încă nu s-au decis unde vor petrece noaptea de Revelion mai au la dispoziţie câteva zile pentru a se hotărî. Locurile în cluburile şi restaurantele din muncipiu sunt limitate.

La Casa Vânătorului, din Parcul Expoziţiei mai sunt disponibile aproximativ 20 de locuri la preţul de 250 de lei ieşenii vor avea parte de o masă festivă şi de atmosferă întreţinută de artişti consacraţi. „Vom avea open bar, cu vin şi ţuică fiartă şi batal la proţap în curte. De muzică se vor ocupa cei de la formaţia Leonard Melody, iar invitaţi vor fi Ansamblul Coconiţe şi Fanfara BradShow", spune Bogdan Pintilie, managerul localului.

Iulian Canaf deschide concertul de Revelion de la Iaşi

La Restaurantul Astoria, la Sala Eminescu în seara dintre ani va fi organizat „Revelionul ca la români". La preţul de 279 de lei ieşenii vor avea parte de trei feluri de mâncare şi desert, tombolă şi DJ şi de un concert susţinut de Matilda Pascal Cojocăriţa.

Artiştii care cântă la Iaşi de Revelion costă 20.800 de euro. Cine va urca pe scena de la Palatul Culturii

În cafeneaua Maideyi pachetul ofertă pentru patru persoane costă 500 de lei. Petrecăreţii care aleg să petreacă Revelionul aici vor avea parte de un bufet suedez, de o sticlă de vodkă sau una de whisky, şampanie şi suc de mere sau portocale şi patru băuturi energizante.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite