VIDEO Sibiul a trecut în noul an pe ritmuri de rock GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de sibieni au ales să sărbătorească în Piața Mare trecerea în 2012. Numărătoarea inversă a fost făcută de primarul Klaus Iohannis, după care spectatorii s-au bucurat de un splendid foc de artificii.

Sibiul a trecut în 2012 pe acorduri de muzică rock. Mii de sibieni s-au strâns în Piața Mare a orașului, iar numărătoarea inversă a fost făcută chiar de primarul Klaus Iohannis.

”De mult n-am trecut pe așa o muzică rock, ritmată, din anul vechi în anul nou. Sunt foarte bucuros că ați venit așa în număr mare și în acest an aici, în centrul Sibiului. A fost un an pentru unii greu, pentru unii foarte greu, pentru unii frumos, oricum ar fi fost a trecut iar pentru anul 2012 vă doresc tot binele din lume, sper să fiți fericiți, bucuroși, sănătoși, alături de familie și alături dee prieteni.  Să aveți un an 2012 cât se poate de bun”, a spus Iohannis.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Spectatorii s-au bucurat de un splendid foc de artificii, iar pe scenă au urcat cei de la Oldiz Band, Paradigma, Dalma & The Vagabonds şi Jukebox. Bugetul întregului eveniment organizat de Casa de Cultură este de 177.800 de lei.

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite