Lista drumurilor îngreunate / Cod galben până miercuri la ora 14.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit avertizare de cod galben de ninsori cu opt ore, până miercuri la ora 14.00, pentru 10  judeţe. Judeţele vizate de cod galben sunt: Bacău, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa,Tulcea, Vaslui, Vrancea.

Ninsoarea a continuat şi noaptea trecută, mai multe drumuri naţionale şi judeţene fiind închise din cauza zăpezii şi a viscolului. Cele mai multe probleme sunt pe şoselele din judeţul Constanţa, unde viscolul a format suluri de zăpadă. Din cauza vremii, Ministerul Transporturilor a anunţat că porturile maritime Constanţa Nord, Midia şi Mangalia sunt închise.

UPDATE Constanţa: Cursele spre Turcia şi Bulgaria au fost suspendate din cauza viscolului

Turiştii blocaţi în Bulgaria, la aproape zece kilometri de Vama Veche, au ajuns aseară în ţară după ce au stat mai bine de 12 ore înzăpeziţi. După acest incident firma Ozlem Tur a suspendat cursele spre Turcia. Şi firma Total Trans a decis suspendarea curselor spre Silistra - Bulgaria.

FOTOGALERIE / Ninsoarea şi nesimţirea au provocat blocaje în trafic pe străzile din Galaţi

VIDEO Buzău: Familii evacuate din cauza unor alunecări de teren

FOTOGALERIE Buzău: Zăpada face victime la tot pasul

Zăpada a închis drumuri şi a rupt oase la Buzău

Tramvaie blocate în Bucureşti din cauza zăpezii

UPDATE - Starea drumurilor din judeţul Galaţi la ora 13.00

Vezi aici lista trenurilor înzăpezite

Update 11.00 Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă:

DN 22  (Ramnicu Sarat-Braila)

DN 23B  (Măicăneşti - Ciorăşti)   
DN 38 (Agigea - Negru Vodă)

Drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată:
DN 10 (Nehoiu - Gura Siriului)
DN 2N (Martineşti - Caiata)
DN 66 (Lainici-Petrosani)
DN 67D (Tg. Jiu - Baile Herculane): Obârşia - Cloşani
DN 7 (Rm. Valcea - Sibiu): Călimăneşti - Brezoi
DN 7 (Zamfiresti - Cotmeana)
DN 73C (Berevoiesti-Slanic)
DN CB (Bucuresti)

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie instituite şi semnalizarea rutieră temporară. Pentru informaţii privind starea reţelei de drumuri naţionale, conducătorii auto se pot adresa la Dispeceratul CNADNR SA, la numerele de telefon 021/318.66.09, 021/318.66.31 sau 021/9360.

Update 11.00 Constanţa: Troienele au paralizat judeţul

Pe principalele bulevarde din Constanţa se circulă cu dificultate din cauza zăpezii şi a gheţii, dar în cartierele mărginaşe, mormanele de zăpadă au blocat circulaţia.

Update 10.40 - Târgu-Jiu: Atenţie, polei şi viscol pe Defileul Jiului

Pe drumul naţional DN 66, în zona defileului, se circulă cu greutate din cauza poleiului şi a viscolului.

Update 10.20 - Botoşani: Judeţ sub troiene: Un drum este închis iar pe alte şapte se circulă pe un singur fir!

Codul galben pentru ninsoare a fost ridicat în această dimineaţă dar se menţine avertizare pentru râuri care vor îngheţa din cauza temperaturilor care au atins dimineaţă -8 grade.

Update 10.00 - Galaţi: Blocaje şi nervi întinşi la maxim pe străzile din oraş. Ninsoarea şi viscolul a paralizat circulaţia pe 10 drumuri judeţene

Iarna a pus stăpânire pe judeţul Galaţi. În oraş, pe arterele rutiere cu circulaţie îngreunată, dimineaţă, gălăţenii grăbiţi se încăpăţânau să ajungă cu maşina la locurile de muncă.

Update 9.54 - Braşov: Două trenuri au întârzieri de peste 30 de minute, din cauza nămeţilor

La această oră, trenurile de călători şi cele de marfă circulă în condiţii de iarnă. Astfel, călătorii care pleacă de la Braşov sau sosesc în Braşov trebuie să se înarmeze cu răbdare deoarece stratului mare de zăpadă de pe şine şi vizibilitatea redusă produc întârzieri.

Update 9.50 - Drumurile din Alba, acoperite de zăpadă

Pe drumurile din judeţul Alba se circulă în condiţii de iarnă. La fel şi în municipiul Alba Iulia, unde la ora 9.00 străzile erau acoperite cu un strat de zăpadă de circa 3-4 cm.

Update 9.30 - Slatina: Polei şi viscol pe drumurile din judeţ

Pe drumurile naţionale şi judeţene se circulă cu dificultate din cauza poleiului şi a ninsorii care a căzut necontenit timp de două zile.

Update 9.10 -FOTO Brăila: Infernul Alb - o altă femeie a născut acasă, profesorii nu ajung la şcolile din judeţ, iar drumurile sunt paralizate

În localitatea Şuţeşti o femeie a născut la domiciliu fiind asistată de o persoană din localitate. Ambulanţa plecată să preia mama şi nou-născutul nu a putut ajunge acasă la femeie.

CFR anulează patru trenuri din cauza ninsorii

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, CFR Călători a anulat patru trenuri care trebuiau să circule miercuri pe rutele Tulcea - Bucureşti, Urziceni - Slobozia, Constanţa - Mangalia şi Făurei - Urziceni.

Update 8.10 - Baia Mare: Trafic rutier în condiţii de iarnă

Circulaţia rutieră pe toate sectoarele de drumuri naţionale şi judeţene din Maramureş se desfăşoară în condiţii de iarnă. A nins în Pasul Gutâi, Pasul Prislop, Pasul Rotunda şi Pasul Huta. Pe DN18 sectorul Baia Sprie-Mara stratul de zăpadă framântată de pe carosabil măsoară între 0-1 cm.

FOTOTGALERIE Fotogalerie cu situaţia din judeţul Constanţa

FOTOGALERIE / Ninsoarea şi nesimţirea au provocat blocaje în trafic pe străzile din Galaţi

FOTOGALERIE  - Zăpada închide mai multe drumuri din judeţul Buzău

Constanţa: Trenuri anulate din cauza viscolului

Trenul Rapid 686, pe relaţia Constanţa – Bucureşti Nord, a fost anulat, iar trenul Rapid 681 pe relaţia Bucureşti Nord – Medgidia circulă întârziat de la staţia Bucureşti Nord, pe ruta trenului 1981 (care pleacă din Bucureşti Nord la ora 15.05). De asemenea, trenul Accelerat 1981 este anulat pe relaţia Bucureşti Nord – Medgidia, iar pe relaţia Medgidia – Tulcea circulă normal. Trenurile Personal 8690 şi Personal 8691 sunt anulate pe relaţia Constanţa – Medgidia şi retur.

Cod galben de ninsoare până miercuri la ora 06.00

Ninsoare şi viscol în Galaţi. Şoseaua dig dinspre Galaţi - Brăila a fost închisă

VIDEO ŞI FOTOGALERII: Galaţi, un judeţ sub teroarea viscolului

EXCLUSIV Lucian Bute a fost învins de viscol!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite