Bacău: Microbuz blocat între nămeți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe drumurile din județ se acționează pentru deszăpezire.
Pe drumurile din județ se acționează pentru deszăpezire.

În urmă cu câteva ore, datorită zăpezii și viscolului din județul Bacău, un microbuz cu două persoane a rămas blocat aproape de localitatea Săucești. Lucrătorii de la Ispectoratul pentru Situații de Urgență au intervenit imediat pentru a tracta autovehicolul.

Astăzi, în jurul orei 13.30, un microbuz cu două persoane a rămas blocat din cauza ninsorii abundente între drumul E 85 și localitatea Șerbești din comuna Săucești.

Pentru că cei doi bărbați au avut inspirația de a suna la 112, la fața locului s-au deplasat imediat lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Maior Constantin Ene" (ISUJ) Bacău.

Aceștia au luat legătura imediat și cu Serviciul Juțean Public de Drumuri, care a trimis în zonă un utilaj de deszăpezire cu lamă.

"La sosirea la faţa locului echipajele ISUJ Bacău au constatat că pe DJ 207 F, la o distanţă de aproximativ un kilometru faţă de drumul european E 85, datorită stratului de zăpadă depus pe carosabil în urma viscolului, a rămas blocat microbuzul marca Fiat Ducato, înmatriculat în judeţul Caraş-Severin, condus de Ştefănuţ Ghiorghiu. Microbuzul aparţine unei societăţi comerciale din Caransebeş, cu profil de cofetărie", ne-a explicat Andrei Grecu, purtător de cuvânt la ISUJ Bacău.

Microbuzul a fost tractat către un loc sigur în comuna Săucești. Serviciul Public Județean a făcut public faptul că în porțiunea Șerbești-DN 2, mai exact DJ 207F,  nu se mai poate circula de mai bine de o oră.

"Zăpada e înaltă de un metru și nu se poate interveni. Drumul e blocat și nu credem că se va debloca prea curând", a explicat Valentin Pralea, directorul Serviciului de Drumuri. Satul din zonă nu este izolat întrucât se poate ajunge la el prin Săucești.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite