Constanţa: Trenuri anulate din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenurile CFR sunt blocate din cauza zăpezii
Trenurile CFR sunt blocate din cauza zăpezii

Din cauza viscolului şi a ninsorii, CFR Călători a făcut modificări în circulaţia trenurilor. Unele vor ajunge cu întârziere la destinaţie.

Astăzi, Trenul Rapid 686, pe relaţia Constanţa – Bucureşti Nord, a fost anulat, iar trenul Rapid 681 pe relaţia Bucureşti Nord – Medgidia circulă întârziat de la staţia Bucureşti Nord, pe ruta trenului 1981 (care pleacă din Bucureşti Nord la ora 15.05). De asemenea, trenul Accelerat 1981 este anulat pe relaţia Bucureşti Nord – Medgidia, iar pe relaţia Medgidia – Tulcea circulă normal. Trenurile Personal 8690 şi Personal 8691 sunt anulate pe relaţia Constanţa – Medgidia şi retur.
„Călătorii care au bilete la trenul Accelerat 1981 vor fi preluaţi din staţia Bucureşti Nord de trenul Rapid 681 până la staţia Medgidia, fără plata diferenţelor tarifare. În staţia Medgidia călătorii se vor debarca din tren şi se vor îmbarca în trenul Accelerat 1981“, se arată într-un comunicat al CFR.
Mâine, trenul Rapid 684 pe relaţia Medgidia – Bucureşti Nord va circula cu întârziere de la staţia Medgidia, pe ruta trenului 1982  (care pleacă din Medgidia la ora  08.41). Trenul Rapid 689 este anulat pe relaţia Bucureşti Nord – Constanţa, iar trenul Accelerat 1982 circulă normal pe relaţia Tulcea – Medgidia şi este anulat pe relaţia Medgidia – Bucureşti Nord.
Călătorii care au bilete la trenul Accelerat 1982, vor fi preluaţi în staţia Medgidia de trenul Rapid 684, fără a plăti diferenţa de bilet.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite