Poliţiştii care au dormit în post la Deta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii care au asistat la scandalul de la Deta, Timiş, când trei tineri au fost tăiaţi cu sabia de fiii primarului din oraş, ajung să răspundă pentru comoditatea lor. Scandalul de la Deta capătă noi valenţe. Un poliţist de frontieră devine martor-cheie, iar fostul şef al Poliţiei din oraş a făcut infarct în ultimul minut de şefie.

Ioan Goloşie, fostul şef al Poliţiei din Deta, care şi-a depus demisia după scandalul de sâmbătă seară, a făcut ieri un preinfarct. Omului legii, căruia i se reproşează că nu a ţinut situaţia sub control şi a sunat la 112 pentru a cere ajutor, i s-a făcut rău chiar după ce şi-a eliberat biroul din care a condus poliţia din localitate mai bine de 11 ani. Ioan Goloşie a fost transportat la spitalul din Deta.

EXCLUSIV Şeful Poliţiei Deta, Ioan Goloşie: "Trăiesc cel mai penibil moment din viaţa mea. Sunt un poliţist bun"

EXCLUSIV Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri"

Atacatorii de la Deta susțin că sunt victime și nu își recunosc vina. Bogdan Roman și fratele lui au fost la spital în Timișoara în timp ce toată poliția îi căuta

Nu este prima oară când Goloşie face un preinfarct. El a mai fost internat în spital în luna februarie, după descinderile mascaţilor în Vama Moraviţa - graniţa fiind la 18 kilometri de Deta. Acelaşi fost şef al Poliţiei Deta a fost internat în spital şi în luna mai, după ce Alexandru Ştefan, una dintre victimele din scandalul taxelor de protecţie, a fost prins la graniţă cu un transport de ţigări netimbrate.
Faptul că fostul şef al Poliţiei Deta a suferit un preinfarct a complicat ancheta cerută de prim-ministrul Emil Boc şi de ministrul de Interne, Traian Igaş.

Familia poliţistului pune problemele la inimă ale lui Ioan Goloşie pe seama supărării cauzate de înlăturarea sa din fruntea Poliţiei Deta. „Tatălui meu i s-a făcut cea mai mare nedreptate. Nu a putut suporta gândul că, după 25 de ani de carieră, este arătat la televizor drept inamicul public numărul 1 în cazul de la Deta. El are antecedente medicale, aşa că tot scandalul acesta nu i-a făcut niciun bine", a spus Carmina Goloşie. În acest moment, ancheta internă este în impas, având în vedere că unul dintre poliţiştii vizaţi este pe patul de spital.

Fiu de primar: ziua angajat la Agenţia de Plăţi în Agricultură Timiş, noaptea agresor în schimbul unor taxe de protecţie de 8.000 de euro

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO

Martor secret

Florin Chiteală, poliţist de frontieră şi DJ



Reporterii „Adevărul" au aflat că şi un poliţist de frontieră a participat la scandalul de sâmbătă noapte din Deta în calitate de DJ. Deşi Florin Chiteală (42 de ani) era obligat, prin natura meseriei, să intervină, acesta a întrerupt programul muzical şi a fugit de la localul unde a izbucnit scandalul. Şefii poliţistului de frontieră au stabilit că angajatul lor nu a anunţat incidentul la 112 şi nici nu şi-a anunţat superiorii de eveniment. Florin Chiteală a văzut de la cine a pornit scandalul şi cine a dat primul pumn. Fără voia lui, poliţistul de frontieră a ajuns martor-cheie în dosar.

image
image

foto: camerele video din Deta au surprins scandalul. Click AICI pentru VIDEO!



„Angajatul nu ne-a anunţat că a fost DJ în clubul unde a pornit scandalul. El nu a sunat la 112 şi nici nu ne-a anunţat. I-am cerut explicaţii scrise. Am fost de acord ca el să fie audiat de anchetatori", a spus Ioan Handrea, şeful Poliţiei de Frontieră Timiş. Poliţistul de frontieră a refuzat să comenteze prezenţa lui la scandal.

" Angajatul nu ne-a anunţat că a fost DJ în clubul unde a pornit scandalul. El nu a sunat la 112 şi nici nu ne-a anunţat."
Ioan Handrea
şeful Poliţiei de Frontieră Timiş

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Cum au dat ţiganii de belele cu românii din Timiş

image
image
image
image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite