FOTOGALERIE Un glonţ în cap, cadou la ,,nunta de argint“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urmă cu 24 de ani, când Gheorghe şi Florina şi-au unit destinele
În urmă cu 24 de ani, când Gheorghe şi Florina şi-au unit destinele

S-au iubit ca doi nebuni. Ea era o blondă subţire şi frumoasă, iar el un bărbat înalt şi atrăgător. În ultimii ani însă, el a devenit tot mai violent. Luni, orbit de gelozie şi neputând accepta ideea că Florina vrea să-l părăsească, Gheorghe Vlădan, a executat-o c sânge rece pe cea care i-a fost alături 25 de ani.

Povestea de iubire dintre Gheorghe Vlădan, George cum îl striga toată lumea, şi Florina a început în anul 1988. George era şofer pe maşina de pâine, iar cea care urma să-i fie soacră vindea la magazinul Favorit, din Bucureşti. Femeia l-a plăcut şi după câteva întâlniri i-a propus să o cunoască pe fiica ei, Florina. Pe atunci, tânăra avea doar 24 de ani, George, 29. S-au văzut, s-au plăcut şi, după câteva luni, s-au căsătorit. „Se iubeau nebuneşte. El o lua în braţe tot timpul, o ridica, o pupa, îi făcea toate poftele. Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul deschis de soţia sa, Florina.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

image

Florina era frumoasă ca o artistă: era blondă, înaltă şi subţire. Au fost fericiţi mulţi ani. Imediat a venit pe lume fiul lor, Bogdan, iar dragostea lor a devenit şi mai puternică", îşi aminteşte, cu lacrimi în ochi, Gheorghe David, finul părinţilor Florinei. După câţiva ani de la căsătorie, comportamentul bărbatului s-a schimbat, însă. Gelozia a pus stăpânire pe el, astfel că soţia a plecat de acasă.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

La insistenţele soţului ei, Florina s-a întors. „Spunea că au un copil împreună şi că nu-l poate creşte fără tată. L-a suportat sărăcuţa ani de zile, dar de câteva luni devenise un monstru şi s-a hotârât să divorţeze de el. O bătea, i-a dat foc la haine în mijlocul casei, nu suporta să o vadă cochetă. În plus, o viola aproape zilnic, toată noaptea", ne-a povestit Mărioara, mătuşa Florinei, care locuişte în satul prahovean Hăbud. Citeşte AICI ce funcţie a avut fiul asasinului în TNL şi detalii despre cariera sa sportivă!

Rugăminţile şi lacrimile soţiei nu l-au impresionat pe «monstrul de la Perla» nici în momentele în care aceasta îl implora să nu o mai chinuiască. Florina Vlădan, alintată de familie şi prieteni Felicia, şi-a luat într-una din zile inima-n dinţi, şi-a reclamat soţul la Poliţie şi a intentat divorţul. Atunci a văzut negru în faţa ochilor şi a pus la cale lichidarea celei care i-a dăruit un băiat, în urmă cu 24 de ani.

Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu Bogdan Cristian Vlădan!

Nemaiputând să suporte tratamentul la care era supusă în ultima vreme, Florina, sfătuită de o prietenă, a mers la Secţia 14 Poliţie pe 1 Martie şi a depus plângere pe numele lui George. Cu lacrimi în ochi, femeia, în vârstă de 47 de ani, a aşternut pe hârtie durerile care o apăsau. "Trăiesc o adevărată teroare care nu se mai sfârşeşte deşi l-am rugat şi l-am implorat să înceteze.

Sănătatea mea se deteriorează pe zi ce trece. Plâng adesea, nu mai am poftă de mâncare, am coşmaruri şi îmi este teamă", a rămas scris în plângerea de la Poliţie. Femeia a mai relatat oamenilor legii că soţul său a mers la salon de mai multe ori şi i-a terorizat clienţii, i-a aruncat hainele în mijlocul salonului, a schimbat încuietorile casei, i-a dat foc la haine şi icoanelor din casă. Se pare că oamenii legii l-ar fi citat telefonic pe Vlădan, pentru data de 5 martie. În loc să meargă la poliţie, bărbatul a luat pistolul şi a tras în soţie, colegii săi şi clienţii coaforului. Citește AICI despre poliţişti cercetaţi în urma masacrului de la Perla: agenţii de la Secţia 14 au ignorat plângerea făcută de soţia criminalului

"Florina s-a hotărât acum trei luni s-a hotărât să plece de acasă. A închiriat o garsonieră şi a locuit singură", ne-a spus o rudă de-a Florinei. Acţiunea de divorţ a fost înaintată către Judectoria Sectorului 4 în luna decembrie a anului trecut. Dacă nu s-ar fi întâmplat nenorocirea, cei doi ar fi trebuit să se întâlnească azi în faţa magistraţilor. Poliţistul criminal către soţia sa, înainte să o execute: "Am ceva pentru tine, vino să vezi ce am în buzunar."



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea fiului cu tatăl-criminal!

Bogdan Cristian Vlădan, fiul poliţistului crimina, dus la audieri

De altfel, Vlădan nu ar fi fost pentru prima dată în faţa judecătorilor. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost dat în judecată de un vecin, în anul 2005. Neînţelegerile au pornit de la incident minor, însă au degenerat pe măsură ce timpul trecea. În dosarul numărul 10173/2005, judecat la sectorul 4, Doru Stanciu spune că la sfârşitul lunii decembrie 2004, vecinul lui Gheorghe Vlădan l-a înjurat, l-a luat la bătaie, l-a ameninţat cu moartea şi a pus pe el un câine mare maro, i-a furat un cazan şi 500 de euro din locuinţă.

Răzbunarea lui Vlădan a continuat şi şi-a pedepsit vecinul prin a-i tăia lumina, gazele, apa, cablul tv, soneria şi telefonul şi i-a stropit maşina cu ciment. Toate acestea au pornit după ce Vlădan nu l-a lăsat pe vecinul său să intre în casă să-i scoată apa după ce tot el îl inundase. Instanţa l-a achitat pe angajatul Ministerului de Interne de toate acuzele care i-au fost aduse. Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010!


CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 53 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite