Personalităţi din România, răpuse de boala lui Cornel Fugaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din nefericire, decesul compozitorului Cornel Fugaru nu este singular în România. Şi alte personalităţi româneşti au fost atinse de "boala secolului", unele dintre ele pierzând lupta cu diversele forme de cancer.

În aprilie anul acesta, soţul Angelei Similea, deputatul PSD Victor Surdu s-a stins din viaţă în Spitalul Pantelimon din Bucureşti, unde era internat din cauza unui cancer pancreatic depistat în urmă cu un an.

image

În august 2009, la varsta de 46 de ani, cântăreaţa de muzică folk Tatiana Stepa, supranumită "Privighetoarea lui Păunescu, " a murit din cauza unui cancer de col uterin. Ea fusese diagnosticată cu această boală în urmă cu cinci ani.

image

Fostul ministru social-democrat Ovidiu Muşetescu a decedat la vârsta de 54 de ani, în octombrie 2009. Muşetescu a fost răpus la Spitalul Elias din Capitală de un cancer pulmonar cu multiple metastaze.

image

Cântăreaţa de jazz Anca Parghel a decedat în decembrie 2008, la vârsta de 51 de ani. Ea fusese diagnosticată cu doar câteva luni în urmă cu o formă de cancer ovarian.

image

Celebrul actor Ilarion Ciobanu a decedat în septembrie 2008, la vârsta de 77 de ani, în urma unui cancer faringian. Ciobanu şi-a făcut debutul la vârsta de 30 de ani în filmul "Setea", în care a jucat alături de Ion Besoiu şi Amza Pellea.

image

Actorul Ioan Fiscuteanu, celebru pentru rolul său în pelicula lui Cristi Puiu, "Moartea domnului Lăzărescu", a murit în decembrie 2007, bolnav fiind de cancer de colon.

image

Regizoarea Lavinia Steer, sora vedetei TV Olivia Steer, a murit în decembrie 2010. După şase ani de tratament, ea a fost răpusă de cancer la vârsta de 38 de ani.

image


Citeşte şi:

Cornel Fugaru a murit

Cornel Fugaru a murit. Ascultă aici cele mai cunoscute melodii ale sale

Artiştii apropiaţi ai lui Cornel Fugaru n-au ştiut de boala acestuia. Adrian Enache: "Arăta extraordinar de bine şi avea poftă de viaţă"

Cine a fost Cornel Fugaru

A murit Cornel Fugaru, veşnicul concurent de la Festivalul Mamaia

Valentin Calu, Spitalul Elias: Boala compozitorului a fost incurabilă şi a avut o evoluţie fastă şi extrem de rapidă

Artista Ileana Şipoteanu despre Cornel Fugaru: „Ultimele veşti de la el le-am primit pe e-mail. Mi-a scris mult despre viaţă"

Cornel Fugaru şi-a ţinut secret boala şi nu i-a lăsat pe medici să o dezvăluie nici după moartea sa

Directorul Filarmonicii din Timişoara: "Cornel Fugaru a fost un om fără duşmani"

Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România şi-a luat adio de la Cornel Fugaru

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite