Cornel Fugaru a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Compozitorul Cornel Fugaru
Compozitorul Cornel Fugaru

Compozitorul Cornel Fugaru, în vârstă de 70 de ani, a murit la Spitalul Elias din Bucureşti, miercuri, la ora 13.50, unde era internat încă de joia trecută din cauza unei maladii cronice grave.

image

"Miercuri, la ora 13.50 a încetat din viaţă compozitorul Cornel Fugaru, în urma unei boli incurabile cu evoluţie nefastă şi evoluţie rapidă", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Elias.

Citeşte şi:

Artiştii apropiaţi ai lui Cornel Fugaru n-au ştiut de boala acestuia. Adrian Enache: "Arăta extraordinar de bine şi avea poftă de viaţă"

Personalităţi din România, răpuse de cancer

Detaliile despre boala artistului au fost păstrate cu discreţie, membrii familiei fiind destul de rezervaţi în declaraţii atunci când a fost internat în spital. În urmă cu opt ani, Cornel Fugaru a suferit de cancer. În urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, compozitorul a fost diagnosticat cu cancer generalizat, în urma unui control de rutină şi începuse procedurile cu citostatice.

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Cornel Fugaru Cornel Fugaru Cornel Fugaru

Cornel Fugaru s-a născut pe 2 decembrie 1940, la Bucureşti, şi este un cunoscut compozitor de muzică uşoară, cântăreţ şi instrumentist.

Printre cele mai cunoscute piese compuse de el se numără "Dau viaţa mea pentru o iubire", "Nu sunt sclavul tău", "Eu nu mai sunt cel de ieri", Cornel Fugaru colaborând foarte mult cu soţia sa, Mirela Fugaru.

Ascultă aici cele mai cunoscute melodii ale sale

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite