Artista Ileana Şipoteanu despre Cornel Fugaru: „Ultimele veşti de la el le-am primit pe e-mail. Mi-a scris mult despre viaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Compozitorul Cornel Fugaru
Compozitorul Cornel Fugaru

„Îmi pare extrem de rău, din nou ni se demonstrează că viaţa este dură. Mâine se împlineşte un an de la moartea Mădălinei Manole şi, iată, aflăm că a murit şi Cornel Fugaru“, spune solista Ileana Şipoteanu. Compozitorul s-a stins din viaţă astăzi, la Spitalul Elias, din Capitală.


Artista Ileana Şipoteanu îşi aminteşte că a vorbit ultima oară cu Cornel Fugaru în luna martie. „I-am trimis un mesaj pe e-mail după ce îl văzusem într-o emisiune şi voiam să-l felicit. Mi-a răspuns atât de frumos...ca şi cum ştia că nu mai are mult de trăit...Atunci nu m-am gândit la asta, fiindcă nu ştiam că este bolnav. Mi-a scris despre viaţă, că îmi doreşte mie şi soţului meu să avem o viaţă frumoasă alături de fetiţa noastră...“, îşi aminteşte Ileana Şipoteanu.

Solista spune că a aflat de la televizor de suferinţa lui Cornel Fugaru. „Deşi am auzit că de opt ani ar avea ceva, nu s-a discutat niciodată în cercul nostru despre asta. Anul trecut, l-am văzut prin luna noiembrie şi arăta foarte bine, dar parcă avea o tristeţe“, îşi aminteşte Ileana Şipoteanu.


Citeşte şi:

Cornel Fugaru a murit

Cornel Fugaru a murit. Ascultă aici cele mai cunoscute melodii ale sale

Artiştii apropiaţi ai lui Cornel Fugaru n-au ştiut de boala acestuia. Adrian Enache: "Arăta extraordinar de bine şi avea poftă de viaţă"

Cine a fost Cornel Fugaru

A murit Cornel Fugaru, veşnicul concurent de la Festivalul Mamaia

Valentin Calu, Spitalul Elias: Boala compozitorului a fost incurabilă şi a avut o evoluţie fastă şi extrem de rapidă

Personalităţi din România, răpuse de cancer

Cornel Fugaru şi-a ţinut secret boala şi nu i-a lăsat pe medici să o dezvăluie nici după moartea sa

Directorul Filarmonicii din Timişoara: "Cornel Fugaru a fost un om fără duşmani"

Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România şi-a luat adio de la Cornel Fugaru

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite