Fetiţa accidentată pe trotuar se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul „Sfânta Maria" sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire a fetiţei de doar cinci ani accidentată sâmbătă, pe trotuar, de un şofer grăbit din Bârlad.

NU RATA:

Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

De patru zile fetiţa este ţinută în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. „Starea fetiţei este extrem de gravă, este dependentă de aparate, este instabilă hemodinamic şi beneficiază în permanenţă de suport respirator. Şansele de supravieţuire ale fetiţei sunt foarte reduse", a declarat medicul Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt la Spitalul „Sfânta Maria" Iaşi.  

Fata a fost izbită, împreună cu mama sa, în timp ce se deplasa pe un trotuar din faţa Parcului „Victor Ion Popa" din Bârlad. Şoferul, Ştefan Mocanu, de 24 de ani, a pierdut controlul volanului în timp ce încerca să depăşească o coloană de maşini. După o oră şi jumătate de la accident, conducătorul auto a decedat.

Citeşte şi:

Fetița accidentată ieri, pe trotuar de un șofer grăbit din Bârlad se zbate între viață și moarte

Prietenii şoferului care a spulberat de pe trotuar o tânără şi pe fiica ei sar în apărarea conducătorului auto: „Ștefan nu era un vitezoman“

Beat mort a ucis un om sub ochii copiilor

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite