(UPDATE) Fetița accidentată ieri, pe trotuar de un șofer grăbit din Bârlad se zbate între viață și moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

10.00 Medicii de la Spitalul „Sfânta Maria" sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire a fetițe de doar cinci anișori. Ea se zbate între viață și moarte la compartimentul ATI al spitalului ieșean.

 „Pacienta se afla în comă de gradul IV. Prezintă politraumatisme, șoc traumatic și fracturi multiple, de femur, de humerus. Având în vedere situația în care se află suntem rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire", ne-a spus Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al spitalului ieșean.

Daniela Chiriță, mama sa, se află în continuare la Terapie Intensiva la Bârlad. Medicii spun că starea ei s-a stabilizat și au renunțat, pentru moment să o mai transfere la Iași.

Fata a fost izbită, împreună cu mama sa, în timp ce se deplasa pe un trotuar din fața Parcului „Victor Ion Popa" din Bârlad. Șoferul, Ștefan Mocanu, de 24 de ani, s-a grabit să depășeasca o coloană de mașini și a pierdut controlul volanului. La o oră și jumătate dupa impact, conducătorul auto a decedat.

Citeşte şi:

Bârlad: Prietenii şoferului care a spulberat de pe trotuar o tânără şi pe fiica ei sar în apărarea conducătorului auto: „Ștefan nu era un vitezoman"

(UPDATE) Starea Danielei Chiriţă, tânăra mamă accidentată sâmbătă la prânz de şoferul unui Cielo, s-a stabilizat

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite