Vlad Radu, alias DJ Fofo, disc-jockey-ul agresat sâmbătă la Tulcea, a încetat din viață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tulceanul Radu Vlad, cunoscut ca DJ Fofo a decedat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce a fost agresat sâmbătă dimineaţa de un fost sportiv, Marian Păruş.

UPDATE 17.00 Criminalul lui Fofo, Marian Păruş, a fost reţinut pentru 24 de ore. Mandatul expiră mâine la ora 16.00. „În funcţie de concluziile medicului legist va fi propus spre arestare mâine. Dacă se va stabili că decesul a provenit de la lovitura directă încasată de victimă, acesta va fi propus pentru arestare preventivă“, spune procurorul Laura Subţirelu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Vestea morţii lui Fofo ajuns la Tulcea azi dimineaţa, în jurul orei 9.00.

"Acum jumătate de oră am discutat cu rudele aflate la spital, lângă el, din păcate s-a dus, nu a mai rezistat" spune Mihai Munteanu, patronul clubului în care lucra Radu Vlad.

În momentul de faţă procurorii fac audieri şi după comunicarea oficială a decesului se va lua o decizie în privinţa propunerii de arestare preventivă a agresorului, Marian Păruş.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini cu Fofo!


image
image
image

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, pe la 6.00 dimineaţa. Fostul fotbalist Uţi Mărginean a făcut scandal în clubul MGM Summer, acolo unde mixa DJ Fofo. A început să lovească ospătăriţele, iar una dintre fete a sunat la 112. Uţi a fost dus la secţie, dar s-a întors cu poftă de scandal. S-a întâlnit pe o stradă cu Vlad Radu (Fofo) şi, pentru a se răzbuna pentru amenda primită de la jandarmi, a chemat în ajutor un amic, pe fostul luptător de K1 Marian Păruş. Acesta din urmă i-a aplicat un pumn în tâmplă lui Vlad Radu. Singura lovitură i-a fost fatală DJ-ului tulcean.

CITIŢI MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Poveşti despre Fofo: „Când era mic, dormea încălţat şi cu rucsacul în spinare“. Vezi aici poze inedite din copilăria DJ-ului tulcean!

Martor: „Nu îmi pot scoate din minte sunetul pumnului primit de Fofo!“ GALERIE FOTO

GALERIE FOTO Păruş şi Mărginean se roagă pentru sănătatea lui DJ Fofo! „Dacă victima moare, vom propune arestarea“ spun procurorii

Păruş i-a acordat primul ajutor DJ-ului pe care l-a băgat în comă! Vezi aici ce spune martorul!

Vezi cine este cel care a comandat asasinatul de la Tulcea! "Cosmin s-a golănit la Urziceni"

DJ tulcean în comă după un conflict cu un fost fotbalist al Oţelului Galaţi şi un luptător K1!

Prietenii îşi iau adio de la Fofo pe Facebook

FOTO Vinovat moral de moartea lui Vlad Radu

Dezbatere Adevărul: Cine crezi că este vinovat de moartea tânărului DJ tulcean?

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite