Poveşti despre Fofo: „Când era mic, dormea încălţat şi cu rucsacul în spinare“. Vezi aici poze inedite din copilăria DJ-ului tulcean!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de prieteni şi rude şi-au luat adio de la DJ-ul tulcean pe pagina lui personală de Facebook. Îndureraţi, prietenii şi rudele lui ne-au povestit ce îşi amintesc despre Vlad Radu,  tânărul care s-a stins azi dimineaţă într-un spital din Bucureşti.

Vlad are trei fraţi mai mari. Unul dintre fraţii lui, Cristian, era în Italia împreună cu mama lor atunci când s-a întâmplat evenimentul. Când au aflat incidentul care le-a nenorocit fiul, respectiv fratele, au venit în ţară, oprindu-se direct la Bucureşti. Toată familia este acum la spital sperând că Vlad se va trezi din comă.

Copilăria lui Vlad: Dormea încălţat şi cu rucsacul în spinare

Lavinia, verişoara lui Fofo, este singura fată din neam. Mama ei este sora mamei lui Vlad. Îndurerată, cu lacrimi în ochi, confuză, dărâmată, îşi aduce aminte de cele mai frumoase poveşti cu Vlad, de când era mic. Amintirile despre verişorul de care era extrem de apropiată o fac să zâmbească. Amar şi prea scurt.
„Ce să spun despre el? Când era micuţ se culca de seara cu rucsacul şi încălţat, îmbrăcat să fie primul care ajunge la şcoală. Dacă era neastâmpărat îl agăţau de clanţa uşii“, povesteşte Lavinia despre Vlad, băiatul nonconformist, rebel al familiei.

Click pe poze pentru mai multe imagini din copilăria lui Vlad!

Lavinia îşi mai aminteşte cât de mult iubea Vlad marea. Pleca de dimineaţă la plajă cu fratele lui, Paul, şi aduceau seara acasă pachete de ţigări ca să facă roboţi. „Era un băiat atât de senin, cu atât de mult bun simţ. Era ca un magnet, nucleul cercurilor de prieteni“, îşi aminteşte verişoara lui.
„Întâmplare de familie: Vine Fofo cu mătuşa mea acasă, îl tunsese şi ca să glumească cu el unchiul meu îl întreabă: «Cine eşti tu măi?» El răspunde: «Sunt eu, Fofo, băiatul tău». Unchiul: „Du-te măi de aici că tu nu eşti băiatul meu, el era frumos“!“. Inutil să mai spunem ce dezamăgire s-a putut citi pe faţa puştiului proaspăt tuns.
Părinţii fetei i-l dădeau tot timpul exemplu pe Vlad, băiatul serios, care citea tot timpul: „Chiar la nunta mea, a doua zi a stat toată ziua în pat şi a citit“, îşi mai aminteşte Lavinia.

Cum a luat Vlad un somnifer!

Unchiul lui îşi aminteşte ceva amuzant legat de Vlad: „Era în anul 1987. Vlad avea  6 ani. Mă durea măseaua de muream. Am fost la ei acasă şi i-am cerut lui Neluţu (tatăl lui Vlad) o pastilă de măsea. El mi-a dat un somnifer, dar cică să iau puţin din el că e puternic. Şi pe Fofo îl durea măseaua, aşa că a făcut cumva şi a luat cealaltă jumătate şi apoi a căzut lat. El fiind mic somniferul l-a doborât imediat. Ăştia s-au luat de mine că ce i-am facut copilului, de abia după aia s-au dumirit!“, îşi aminteşte unchiul lui Vlad.

Sufletul petrecerii

Tânărul DJ este descris de apropiaţi ca fiind un băiat extrem de deştept, liniştit, paşnic şi prietenos. „Iubea muzica şi viaţa. Nu pot să mă gândesc că el, omul care zâmbea tot timpul, este acum mort“, povesteşte George Vladimorov, din Tulcea, cel mai bun prieten al lui Vlad.
Sorin Chiriac este prieten de mulţi ani cu DJ Fofo, despre care spune că era un om extrem de muncitor, foarte săritor şi care i-a ajutat pe toţi extrem de mult. „Era serios. Când era de muncă, era de muncă. Ne era alături oricând. Când era de  distracţie, era tot cu noi. Mi-l amintesc plin de viaţă la petreceri, râzând, distrându-se. Încă nu ne vine să credem că Fofo nu mai este printre noi“, spune Sorin.




image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite