DJ tulcean în comă după un conflict cu un fost fotbalist al Oţelului Galaţi şi un luptător K1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tulceanul Vlad Radu, cunoscut ca DJ Fofo, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost victima unei situaţii ce i-a nemulţumit pe cei doi suspecţi.este vorba de Uţi Mărginean, fost fotbalist în prima ligă la Oţelul Galaţi şi Marian Păruş, fost boxer şi luptător K1.

Tânărul DJ Radu Vlad este ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor după ce a suferit un traumatism deosebit de grav, spune doctorul Dumitru Vâlcu, de la Serviciul de Ambulanţă Tulcea. Conflictul a avut loc sâmbătă dimineaţa, cu un preambul.
„Pe la 6 dimineaţa fostul fotbalist Uţi Mărginean a venit în club, dar era deja închis, s-a supărat deoarece ospătăriţele care făceau curat nu au vrut sa-l servească, a făcut scandal. Fetele au sunat la 112 şi au venit jandarmii, care l-au luat şi amendat.Supărat probabil, a sunat un prieten, şi au revenit spre club.Pe stradă s-au întălnit cu Fofo, DJ-ul angajat la mine la club, a ieşit un scandal şi acum băiatul este în comă, l-au dus la Bucureşti“ povesteşte Mihai Munteanu, patronul clubului MGM Summer.

A chemat un luptător în ajutor

Sursele spun că fostul fotbalist, mai mult rezervă la Oţelul Galaţi în urmă cu câţiva ani, cunoscut mai mult pentru petrecerile din cluburile tulcene, a chemat în ajutor, pentru a se răzbuna pe faptul că nu a fost servit în club, pe un cunoscut personaj din oraş, fost boxer şi luptător K1, Marian Păruş.
„Deocamdată se fac cercetări, s-a stabilit ce persoane au fost la faţa locului, s-au luat declaraţii, în funcţie de starea victimei se va face şi încadrarea juridică a faptei “ spune Daniela Condrea, purtător de cuvănt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Vom reveni cu amănunte!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite