Vezi cine este cel care a comandat asasinatul de la Tulcea! "Cosmin s-a golănit la Urziceni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist al Oţelului Galaţi, Cosmin Mărginean, implicat într-un conflict violent la Tulcea, în urma căruia un DJ a ajuns în comă şi a murit, este descris de foştii colegi ca fiind un om liniştit, calm. „Era preocupat de joc. Muncitor, serios. Nu era extrem de talentat, dar trăgea din toată inima pentru echipă", ne-au declarat surse din interiorul clubului Oţelul.

Cum a ajuns, totuşi, ca un fotbalist din categoria „cărător de pian" un scandalagiu notoriu? Aceleaşi surse ne-au dezvăluit că fotbalistul s-a schimbat foarte mult după ce a ajuns la Unirea Urziceni.

„Cosmin s-a golănit la Urziceni. A dat acolo de mirajul vieţii de noapte din Bucureşti, unde îşi stabilise domiciliul. De altfel, de aceea nici n-a prins prea multe meciuri la Unirea. E adevărat, Urziceniul avea jucători valoroşi în loc în acea perioadă, dar el s-a autoeliminat din cauza vieţii extrasportive", ne-au mai declarat sursele.


După ce a plecat de la Unirea Urziceni, Cosmin Mărginean şi-a încercat norocul la mai multe cluburi din străinătate (chiar a fost la un pas de a semna cu formaţia croată Hajduk Split), dar fără succes.


În 2009 s-a stabilit la Tulcea, unde a mai jucat o perioadă scurtă în liga a II-a, apoi a devenit un fel de playboy local. Alcool, femei, cluburi, scandaluri - aşa pate fi caracterizat ultimul an din existenţa lui Cosmin Mărginean.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite