Păruş i-a acordat primul ajutor DJ-ului pe care l-a băgat în comă! Vezi aici ce spune martorul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Vladimirov, martor al accidentului şi victimă a scandalului de sâmbătă dimineaţa, spune că acest gest ar fi fost de faţadă.  I-a acordat primul ajutor când a vâzut că vin jandarmii“, spune băiatul.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea au început urmărirea penală faţă de Marian Păruş, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi loviri şi alte violenţe.
După cum spun procurorii tulceni, în dimineaţa zilei de 6 august 2011 a avut loc pe o stradă din municipiul Tulcea un conflict în care a fost implicat un amic al învinuitului Marian Păruş, incident pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional. La întoarcerea de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea, contravenientul s-a întâlnit cu Vlad Radu, zis DJ Fofo şi prietenul său.
Conflictul verbal a continuat între aceste trei persoane, fapt pentru care contravenientul l-a contactat telefonic pe Marian Păruş, solicitându-i sprijin. La faţa locului a sosit învinuitul, care a aplicat câte o lovitură cu pumnul în faţă victimei şi prietenului său. Vlad Radu, datorită loviturii primite, a căzut pe spate, lovindu-se în zona capului de o bordură.
„Autorul loviturii a încercat acordarea primului ajutor până la sosirea echipajului de ambulanţă, însă fără nici un rezultat. Victima de 30 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, iar la data de 7 august 2011 a fost transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde se află în comă şi în prezent“, spune Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al Pacrchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Amicul cu care era Vlad, George Vladimirov, spune că pe agresor l-ar fi apucat remuşcările de abia când a văzut jandarmii. „Într-adevăr, a intrat puţin în panică atunci când a văzut că nu mai respiră, dar a început să îi dea primul ajutor de abia când a văzut după colţ jandarmii“.
În cursul zilei de azi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, va lua una dintre măsurile preventive prevăzute de Codul de procedură penală.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite