Timişoreanul care şi-a ucis tatăl pentru un câine a luat doar 5 ani de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani, din Timişoara, care şi-a ucis tatăl în bătaie, a fost condamnat la cinci ani de închisoare de magistraţii Curţii de Apel Timişoara.  Tânărul, care după ce şi-a bătut tatăl i-a băgat în gură o bucată de cărămidă, ca să nu îşi înghită limba, a declarat că era foarte ataşat de câinele din cauza căruia l-a omorât pe tatăl său.

EXCLUSIV Familia liceanului de bani gata care a ucis şase oameni cere despăgubiri de 1,5 milioane de euro de la stat

Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au redus cu un an pedeapsa de şase ani de închisoare, dată iniţial de către judecătorii Tribunalului Timiş. Povestea de groază a avut loc în localitatea Şuştra, în apropiere de Lugoj. Cristian Nişca, de 25 de ani, a fost trimis în judecată pentru lovituri cauzatoare de moarte. El le-a declarat procurorilor că şi-a ucis tatăl în bătaie, pentru că tatăl său, Constantin, în vârstă de 65 de ani, a ucis în bătaie un câine de care atât ucigaşul, cât şi fratele lui, au fost foarte ataşaţi. „Am fost foarte ataşat de animalul ăla. M-am întâlnit cu fratele meu, care mi-a spus cu lacrimi în ochi că tata a ucis câine şi că nu avea nicio remuşcare. Atunci m-am dus ca să vorbeasc cu el şi l-am luat la bătaie. Nu am vrut să-l omor, dar s-a întâmplat", a declarat ucigaşul, care acum se află acum încarcerat în Penitenciarul Timişoara.

Cele mai oribile crime şi cei mai sadici criminali care au îngrozit vestul României GALERIE FOTO

"I-am băgat o bucată de cărămidă în gură"

Incidentul a avut loc în 18 iulie, iar după ce şi-a bătut tatăl, ucigaşul l-a abandonat într-o baltă de sânge în grădină. Ucigaşul şi fratele lui au plecat cu maşina spre Timişoara, însă criminalul s-a întors îngrijorat la casa tatălui său după aproximativ o oră. L-a găsit pe bătrân căzut la pământ şi i-a dat o mână de ajutor. „I-am băgat în gură o bucată de cărămidă ca să nu îşi înghită limba şi apoi am sunat la ambulanţă", a mai declarat ucigaşul în faţa anchetatorilor. Bătrânul intrat în comă şi a murit la două zile după ce a fost bătut, în 20 iulie, pe un pat al Spitalului Judeţean din Timişoara.

Cristian Nişca a cerut de trei ori judecătorilor să îl cerceteze în libertate, însă magistraţii au refuzat să îl elibereze.

EXCLUSIV Infractorii devin experţi în crime la şcoala de corecţie

Arma crimei de la Medicină şi geamantanul în care a fost ascuns romul tranşat au fost confiscate de stat

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite