Arma crimei de la Medicină şi geamantanul în care a fost ascuns romul tranşat au fost confiscate de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuţitul cu leduri cu care studenţii l-au tranşat pe Trifu Schroth, un rom de 65 de ani, şi geamantanul roşu în care a fost pus cadavrul au fost confiscate, prin sentinţă judecătorească, de către Tribunalul Timiş, după ce studenţii au fost condamnaţi la 16 ani de închisoare. Obiectele urmează să fie distruse, după ce procesul se va încheia cu o sentinţă definitivă şi irevocabilă.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Sergiu Florea, de 21 de ani, criminalul de la Medicină, a primit înapoi o „şapcă neagră cu cozoroc", potrivit sentinţei judecătoreşti, şapcă pe care o poate purta în Penitenciarul Timişoara, unde urmează să-şi petreacă tinereţea. Iubita sa, Carmen Bejan, aflată în Penitenciarul Arad, şi-a recuperat un lănţişor, două inele şi două brăţări, care au fost descoperite de anchetatori în camera groazei din căminul 1-2 al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în ziua crimei.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Familia lui Trifu Schroth a reuşit să recupereze brăţările, lanţurile şi ghiulurile din aur ale victimei, telefonul de la care Trifu Schroth a vorbit pentru ultima dată, atunci când a fost ademenit să facă sex cu Carmen Bejan pentru 500 de euro. Hainele pline de sânge ale victimei cât şi cele ale studenţilor au rămas în camera de corpuri delict a Tribunalului Timiş şi urmează să fie şi ele distruse la finalul procesului.

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă”

Crimă în căminul de la Medicină

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 21 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Studenţi în anul I, cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Victima tranşată de ziua ei, ascunsă în portbagaj

Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Pentru a vedea o galerie foto cu declaraţiile studenţilor de la Medicină CLICK AICI

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri


Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Dosarul-roman al studenţilor criminali

Verdictul psihologilor: studentul ucigaş de la Medicină e mai inteligent decât iubita sa

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”

Mister nou în crima de la Medicină: cămătarul care a violat-o pe studenta ucigaşă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite