Cum fac avere din afaceri vedetele din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unele vedete din România câştigă o avere din afaceri. Mulţi actori, cântăreţi, prezentatori TV, vedetele " de carton" sau manelişti au firme care nu înregistrează un profit fabulos, cu toate că au venituri mari. O parte dintre ei au firmele pline de datorii.

Cât câştigă din afaceri Irinel Columbeanu şi tatăl său de 85 de ani care îl ajută din umbră

Tatăl lui Irinel, Ion Columbeanu, care a lucrat jumătate de secol pentru Guvernul României, a început să-l ajute pe fiul său în afaceri. În ultimii doi ani, Ion Columbeanu a început să intre sub formă de administrator şi de asociat în firmele deţinute de fiul său, celebrul Irinel Columbeanu.



Cât câştigă din afaceri Ştefan Bănică Jr, soţia sa, Andreea Marin, şi fosta sa iubire, Mihaela Rădulescu

Ştefan Bănică Junior are o singură firmă care îi aduce venituri, oficial, mai mari decât toate cele patru firme ale soţiei sale. Mihaela Rădulescu a avut şi ea venituri mari de când şi-a înfiinţat Mihaela Rădulescu SRL, în anul 2001.

Cât câştigă din afaceri Oana Zăvoranu, mama ei, cu care se judecă pentru avere şi Pepe

Oana Zăvoranu şi mama ei, Mărioara, şi iubitul Oanei, cântăreţul Pepe, sunt asociaţi şi administratori în mai multe firme, care le-au adus mai multe probleme decât bani. Oana şi Pepe deţin împreună Oana Star Company SRL, înfiinţată în anul 2004, care desfăşoară activităţi de creaţie artistică şi  creaţie şi interpretare artistică şi literară. Firma a avut un profit de 223.000 de lei, însă a acumulat datorii în valoare de 1,23 milioane de lei.



Cât a câştigat afacerista Monica Columbeanu din filmările cu milionarul Irinel

image
image

Monica Columbeanu are trei firme pe numele ei, pe care a încasat bani pentru reality-show-ul în care apărea alături de soţul ei, omul de afaceri Irinel Columbeanu. Firma Monica Gabor Media SRL a fost înfiinţată de iubita milionarului Irinel Columbeanu în anul 2006. Societatea are ca obiect de activitate creaţie şi interpretare artistică şi literară şi activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune.

Cât câştigă din afaceri Andreea Esca, Cristina Ţopescu şi Lucian Mîndruţă

Andreea Esca şi Cristina Ţopescu deţin firme care se ocupă cu producţia de filme cinematografice şi video, în timp ce Lucian Mândruţă câştigă bani frumoşi din publicitate şi consultanţă în afaceri. Vedeta Pro Tv, Andreea Esca, deţine firma Andreea Esca SRL, care este administrată de soţul ei, Alexandre Eram, potrivit informaţiilor înregistrate la Registrul Comerţului.



Cât câştigă din afaceri Robert Turcescu, Gabriela Vrânceanu-Firea şi Dan Diaconescu

Robert Turcescu are două firme care i-au adus un profit frumos în ultimii ani, Gabriela Vrânceanu-Firea câştigă bani din presă şi imobiliare, în timp ce Dan Diaconescu deţine mai multe firme care îi produc pierderi. Fosta vedetă Realitatea TV, care acum are un talk show pe canalul B1 TV, deţine firma Camera 1, o societate la care este asociat cu Alina Maria Ristea şi care derulează activităţi de difuzare a programelor de televiziune. Firma a fost înfiinţată în anul 2007 şi a acumulat un profit net de peste 810.000 de lei, în perioada 2007-2009, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Cât câştigă din afaceri Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi echipa „Cronicii Cârcotaşilor"

Firma Hodoronc-Tronc Production SRL i-a adus o avere lui Şerban Huidu, Ştefan Găinuşă a câştigat bani din firma Treosc Pleosc Production SRL, iar „Mistereţu" face bani cu firma Harcea Parcea Enternaiment SRL. Şerban Huidu a câştigat 11, 7 milioane de lei din 2001 până în prezent, profit net, de pe urma firmei sale Hodoronc-Tronc Production SRL, la care este asociat şi administrator. Firma are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune.



Cât câştigă din afaceri Inna, Loredana Groza, Jojo, Fuego şi Mihai Trăistariu

Loredana Groza are succes şi încasări bune doar în firma în care administrator este soţul ei, Andrei Boncea. Inna a reuşit să aibă profit în primul an de afaceri, dar Mihai Trăistariu şi Fuego nu se descurcă prea bine în afaceri. Firma Rollywood SRL, înfiinţată de Loredana Groza în anul 2003, care are ca obiect de activitate activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, în care vedeta este acţionar alături de soţul ei, Andrei Boncea, a avut un profit net de peste 1,1 milioane de lei în perioada 2003-2009.



Cât câştigă din afaceri Marius Moga, Smiley şi CRBL


Marius Moga are mai multe firme, însă doar una dintre ele are o cifră de afaceri care creşte de la un an la altul. CRBL are firmă alături de soţia sa, iar Smiley are încredere în afaceri doar în mama sa, cu care deţine două firme. Studio 47 MS SRL a fost prima firmă înfiinţată de Marius Moga, în anul 2003. Firma a avut venituri care au crescut de la un an la altul, ajungând să câştige doar în anul 2009 peste 1,5 milioane de lei, obiectul de activitate al societăţii fiind înregistrările audio şi editare muzicală.

image
image
image

Cât câştigă din afaceri "răii" din muzică: Puya, Ombladon şi Tataee

Băieţii răi din muzica românească au reuşit să îşi facă firme şi să scoată bani din producţiile muzicale realizate. Puya, Cleoo, Ombladon, Freakadadiskşi Tatae, despărţiţi de scandalurile din muzică, sunt uniţi de dorinţa de a face bani. Firma lui Puya, alias Dragoş Gărdescu, a fost înfiinţată în anul 2004. Scandalos Music SRL, care se ocupă cu activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi de editare radio, a obţinut un profit de aproape 170.000 de lei.

Cât câştigă din afaceri Ilie Năstase, Hagi, Mutu şi Nadia

Gheorghe Hagi şi-a pus pe picioare o afacere cu un hotel cumpărat din Mamaia, Ilie Năstase câştigă bani cu Radio 21 pe care l-a vândut, dar este administratorul firmei din Franţa care deţine postul. Adrian Mutu şi Nadia nu au afaceri profitabile în România.  Gheorghe Hagi are un hotel la Constanţa, la Mamaia. Hagi Sport SRL este o firmă înfiinţată în anul 1999, care i-a adus regelui fotbalului venituri de peste 17,6 milioane de euro de la înfiinţare şi până în prezent, potrivit cifrelor de la Registrul Comerţului.



Cătălin Măruţă sau Dan Capatos? Vezi care câştigă mai mult din afaceri

image

Prezentatorii celor mai vizionate talk-show-uri care aduc în prim plan vedetele „de carton" din România câştigă bani frumoşi prin intermediul firmelor pe care le deţin. Ţaca Paca Production SRL, firmă înfiinţată în anul 2007, i-a adus lui Cătălin Măruţă peste 180.000 de lei. În iunie 2010, Măruţă a suspendat activitatea firmei până în anul 2013, care derula activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune.

De unde câştigă bani Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este acţionar la trei firme, iar cea în numele căreia creează lenjeria intimă care l-a făcut celebru îi aduce un profit de doar câteva mii de euro pe an. Firma TWO 4 FLY SRL, care se ocupă de fabricarea de articole de lenjerie de corp, a fost înfiinţată în anul 2005 şi i-a adus în 2009 lui Cătălin Botezatu venituri de aproape 380.000 de lei, conform datelor de la Registrul Comerţului.



Cât câştigă Ion Ţiriac din compania sa aviatică pentru VIP-uri


Din 1997, anul înfiinţării, până azi, a devenit cel mai prestigios operator charter specializat în servicii VIP şi corporate. În acest moment, ŢiriacAIR deţine singurul terminal business din România. ŢiriacAIR este parte a grupului Ţiriac şi este deţinută de Ion Alexandru Ţiriac, fiul afaceristului şi de Ţiriac Air Services Limitied.

image

Afacerile maneliştilor: Adi Minune lucrează în pierdere. Vezi cât câştigă Vijelie, Salam şi Jean de la Craiova

Firmele lui Adrian Minune merg foarte prost şi nu înregistrează profit, potrivit informaţiilor de la Registru Comerţului. Colegii lui Minune au şi ei firme, care obţin un profit mic în comparaţie cu sumele de bani cu care se laudă şmecherii că  le lipesc pe fruntea maneliştilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite