Cât a câştigat afacerista Monica Columbeanu din filmările cu milionarul Irinel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Columbeanu are trei firme pe numele ei, pe care a încasat bani pentru reality-show-ul în care apărea alături de soţul ei, omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Firma Monica Gabor Media SRL a fost înfiinţată de iubita milionarului Irinel Columbeanu în anul 2006. Societatea are ca obiect de activitate creaţie şi interpretare artistică şi literară şi activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune.

Firma Monica Gabor Media SRL a înregistrat profit doar în anul înfiinţării: 300.000 de lei. În 2007, firma a declarat venituri totale de 146 de lei, iar în 2008 a declarat un venit în valore de un leu.

În acelaşi ani, afacerista a înfiinţat firma Monica Columbeanu Media SRL, societate care a avut un profit de 470.000 de lei în anul 2006-2007, declarat la Registrul Comerţului. În anii 2008-2009, firma nu a avut profit, ci a înregistrat pierderi în valoare de 180.000 de lei. În cei cinci ani de activitate, firma a înregistrat datorii de peste 950.000 de lei.

Monica Columbeanu şi-a mai deschis o firmă în octombrie 2010. Talent Factory are ca obiect de activitate învăţămant în domeniul cultural (limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastice, alte domenii). Firma nu a raportat încă încasările la Registru Comerţului.

Cât câştigă din afaceri Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi echipa „Cronicii Cârcotaşilor"

Cât câştigă din afaceri Robert Turcescu, Gabriela Vrânceanu-Firea şi Dan Diaconescu

Cât câştigă din afaceri Andreea Esca, Cristina Ţopescu şi Lucian Mîndruţă

Afacerile maneliştilor: Adi Minune lucrează în pierdere. Vezi cât câştigă Vijelie, Salam şi Jean de la Craiova

Cătălin Măruţă sau Dan Capatos? Vezi care câştigă mai mult din afaceri

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite