Cât câştigă din afaceri Irinel Columbeanu şi tatăl lui de 85 de ani care îl ajută din umbră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl lui Irinel, Ion Columbeanu, care a lucrat jumătate de secol pentru Guvernul României, a început să-l ajute pe fiul său în afaceri. În ultimii doi ani, Ion Columbeanu a început să intre sub formă de administrator şi de asociat în firmele deţinute de fiul său, celebrul Irinel Columbeanu.

Cât a câştigat afacerista Monica Columbeanu din filmările cu milionarul Irinel

Dacă Irinel ţine de ani în şir prima pagină a tabloidelor, tatăl său, Ion Columbeanu, a fost un funcţionar public discret, care a stat în umbra mai-marilor aflaţi la cârma României. Cu aceeaşi discreţie, Ion Columbeanu, a început din anul 2009 să devine partener oficial cu fiul său, în afaceri, după ce ani în şir s-a zvonit că Irinel ar fi, de fapt, un paravan pentru afacerile tatălui său.

Aministrator de firmă la 85 de ani

Prima firmă în care a fost numit administrator Ion Columbeanu, în anul 2009, este Turbocim SRL., socitate care se ocupă de fabricarea produselor de ipsos pentru construcţii. Firma este deţinută de alte trei firme ale lui Irinel (Promotion Group International SRL, T.E.T. Group SRL şi Techno Konsult România SRL), plus de o firmă străină Molyvi (Overseas) Holding Limited.



Firma există din anul 2006, iar în perioada 2006-2009 nu a avut profit. În schimb a avut pierderi de zece milioane de lei (în 2006-2009) şi datorii în valoare de 30 de milioane de lei numai în 2009.

Cât câştigă din afaceri Andreea Esca, Cristina Ţopescu şi Lucian Mîndruţă

Irinel şi tatăl său şi-au deschis firmă în 2010

Ion Columbeanu şi fiul său şi-au mai deschis o firmă, Caesopatru SRL, în 28 octombrie 2010, care are ca obiect de activitate extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, ghipsului, cretei şi a ardeziei. Administratorul firmei este Irinel. 

Ion Columbeanu, administrator în 22 decembrie
Ion Columbeanu a mai devenit administrator în societatea Victoria International SA, în 22 decembrie 2010. Firma este deţinută de un conglomerat de societăţi şi persoane fizice şi are ca obiect de activitate administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract.

Cât câştigă din afaceri Robert Turcescu, Gabriela Vrânceanu-Firea şi Dan Diaconescu

Februarie 2011: asociere între Irinel şi tatăl său

La începutul lunii februarie 2011, Ion Columbeanu devine asociat în firma fiului său, Techno Consult, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Firma a acumulat datorii uriaşe, de 61,6 milioane de lei, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, din 1999 până în anul 2009.

Secretul lui Irinel: afaceri de sute de miliarde de lei vechi cu Media Pro

Irinel Columbeanu mai este acţionar şi la firma Media Com 1995, firmă care are ca obiect de activitate telecomunicaţii şi comerţ cu amănuntul a diverse produse. El este acţionar alături de Media Pro BV şi de firma Media Pro Management SRL, unde acţionar şi administrator este Adrian Sârbu.
Firma Media Com 1995 a avut venituri fabuloase în anii 1999-2002, estimate la 920 de miliarde de lei vechi, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Ion Columbeanu

Cât câştigă din afaceri Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi echipa „Cronicii Cârcotaşilor"

Afacerile maneliştilor: Adi Minune lucrează în pierdere. Vezi cât câştigă Vijelie, Salam şi Jean de la Craiova

Cătălin Măruţă sau Dan Capatos? Vezi care câştigă mai mult din afaceri

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite