Cât câştigă din afaceri Marius Moga, Smiley şi CRBL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CRBL şi mama sa, într-un clip  din seria „Viaţa cu ceva în plus“
CRBL şi mama sa, într-un clip din seria „Viaţa cu ceva în plus“

Marius Moga are mai multe firme, însă doar una dintre ele are o cifră de afaceri care creşte de la un an la altul. CRBL are firmă alături de soţia sa, iar Smiley are încredere în afaceri doar în mama sa, cu care deţine două firme.

Cât câştigă din afaceri Inna, Loredana Groza, Jojo, Fuego şi Mihai Trăistariu

Studio 47 MS SRL a fost prima firmă înfiinţată de Marius Moga, în anul 2003. Firma a avut venituri care au crescut de la un an la altul, ajungând să câştige doar în anul 2009 peste 1,5 milioane de lei, obiectul de activitate al societăţii fiind înregistrările audio şi editare muzicală.

Firma Modo Smartvetising SRL, care se ocupă de editarea revisterlor şi periodicelor, înfiinţată în 2009, i-a adus lui Marius Moga pierderi de 70.000 de lei şi datorii de 113.000 de lei şi venituri totale de doar 30 de lei.

My Band Media, firmă înfiinţată în anul 2006, şi-a întrerupt activitatea în noeimbrie 2010, după ce a obţinut profit de doar 115.000 de lei şi asta doar în anul 2007. În rest firma a avut pierderi de 600.000 de lei şi datorii de 600.000 de lei. 

Cât câştigă din afaceri Ştefan Bănică Jr, soţia sa, Andreea Marin, şi fosta sa iubire, Mihaela Rădulescu


Cât câştigă Smiley


Smiley, alias Andrei Tiberiu Maria, şi-a înfiinţat o firmă în anul 2006. Firma Ha Ha Ha Production SRL a avut un profit net de peste 267.000 de lei de la înfiinţare până în prezent. Smiley mai are o firmă, Minimaximo, împreună cu cu Marius Moga, dar aceasta a obţinut profit (46.000 de lei) doar în primul an de activitate, în 2006.

Cât câştigă din afaceri Ilie Năstase, Hagi, Mutu şi Nadia


CRBL, devenit şi mai celebru după ce a apărut în reclamele Vodafone, are o firmă în Piteşti, oraşul său natal, înfiinţată în anul 2003. Come Ride Black Label i-a adus un profit net lu CRBL în valoare totală de 183.000 de la înfiinţare până în prezent. CRBL mai are o firmă, L V Dans SRL, alături de soţia sa, Elena, firmă care i-a adus un profit de 12.000 de lei în 2009, anul înfiinţării.

Cât a câştigat afacerista Monica Columbeanu din filmările cu milionarul Irinel

Cât câştigă din afaceri Andreea Esca, Cristina Ţopescu şi Lucian Mîndruţă

Cât câştigă din afaceri Robert Turcescu, Gabriela Vrânceanu-Firea şi Dan Diaconescu

Cât câştigă din afaceri Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi echipa „Cronicii Cârcotaşilor"

Afacerile maneliştilor: Adi Minune lucrează în pierdere. Vezi cât câştigă Vijelie, Salam şi Jean de la Craiova

Cătălin Măruţă sau Dan Capatos? Vezi care câştigă mai mult din afaceri

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite