Cât câştigă din afaceri Oana Zăvoranu, mama ei, cu care se judecă pentru avere, şi Pepe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu şi mama ei, Mărioara, şi iubitul Oanei, cântăreţul Pepe, sunt asociaţi şi administratori în mai multe firme, care le-au adus mai multe probleme decât bani.

Oana şi Pepe deţin împreună Oana Star Company SRL, înfiinţată în anul 2004, care desfăşoară activităţi de creaţie artistică şi  creaţie şi interpretare artistică şi literară. Firma a avut un profit de 223.000 de lei, însă a acumulat datorii în valoare de 1,23 milioane de lei.

Firma lui Pepe, Pepe Latin Music SRL, este mult mai profitabilă decât cea pe care o deţine împreună cu Oana Zăvoranu. În perioada 2004 şi 2009, Pepe a declarat venituri de 2,85 milioane de lei şi a înregistrat un profit de este 800.000 de lei. Cu toate acestea, Pepe a acumulat datorii de 2,95 milioane de lei de la înfiinţarea firmei sale, la care are trei angajaţi.

Oana împarte o firmă cu mama ei, cu care este în război
Oanei Zăvoranu şi mama sa, Mărioara, cu care Oana se judecă în instanţe şi se ceartă la televiziuni de câte ori are ocazia, au împreună o firmă al cărei obiect de activitate este comerţul cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pietelor. Societatea Oana Art Company a fost înfiinţată în anul 2004, când a înregistrat un profit net de aproape 18.500 de lei, iar în 2005, profitul a crescut la 32.000 de lei. În anul 2006, firma a avut profit în valore de un lei, iar în 2007, profitul a fost de zero lei.

Oana a mai fost proprietara unei firme, Zoon 2000, care se ocupa cu comerţul cu amănuntul al bunurilor de ocazie vândute prin magazine. Firma a acumulat în cei doi ani de activitate, 2001-2001, pierderi de 10.000 de lei şi datorii de 24.000 de lei.

Cronica unui divorţ neanunţat: Pepe se desparte de Oana pentru că nu i-a făcut un copil

Cât a câştigat afacerista Monica Columbeanu din filmările cu milionarul Irinel

Cât câştigă din afaceri Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi echipa „Cronicii Cârcotaşilor"

Cât câştigă din afaceri Robert Turcescu, Gabriela Vrânceanu-Firea şi Dan Diaconescu

Cât câştigă din afaceri Andreea Esca, Cristina Ţopescu şi Lucian Mîndruţă

Afacerile maneliştilor: Adi Minune lucrează în pierdere. Vezi cât câştigă Vijelie, Salam şi Jean de la Craiova

Cătălin Măruţă sau Dan Capatos? Vezi care câştigă mai mult din afaceri

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite